FN24: Hoffmann nem mondott igazat

2011. november 05. 13:03

Az oktatási államtitkár aláírása is rajta van azon a dokumentumon, aminek létezését Hoffmann Rózsa tagadta - írja az FN24.hu.

2011. november 05. 13:03

Az FN24 beszámolója szerint a csütörtöki oktatási bizottsági ülésen kiderült, hogy Hoffmann Rózsa nem mondott igazat, amikor tagadta a köznevelési törvény negyven oldalas mellékletének létezését, ami többek között pedagóguselbocsátásokat, iskolabezárásokat, a tanárok munkaterhének növelését tartalmazza. Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár közleményben cáfolta a dokumentum létezését, egy sajtótájékoztatón pedig kijelentette, az „olyannyira titkos, hogy én sem tudok róla”.

A csütörtöki oktatási bizottsági ülésre a portál információi szerint Hoffmann Rózsa nem ment el, helyettesét, Gloviczki Zoltánt küldte el maga helyett. A szocialista Hiller István bemutatta a kormány-előterjesztésre készült anyagot a 40 oldalas dokumentummal együtt. Az előterjesztésen szerepelt Hoffmann Rózsa és Réthelyi Miklós aláírása is.

Gloviczki Zoltán válaszul elmondta: az anyagot az Ecostat készítette a törvény alapján, és Hoffmann Rózsa, amikor erről nyilatkozott, talán rossz választ adott. A dokumentumban szereplő óriási lemorzsolódásról, nagyarányú képzetlen munkaerő megjelenéséről kijelentette: „ezek nem célok, hanem következmények”. Az FN24 értesülései szerint ennek hallatán nagy és kínos nevetés tört ki a bizottsági ülésen.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Korhely
2011. november 06. 09:21
Azt nem tudni, Hoffmann Rózsa mennyire tartja magát hívőnek és kereszténynek. Azt tudjuk, hogy a KDNP tagja és a pártja delegálta a magyar oktatás-nevelés irányításának élére az Orbán-kormányba. Most már azt is tudjuk, hogy hazug ember. Azt is tudjuk, hogy Orbán ennek ellenére a helyén tartja. Vagyis a magyar kormányban, a Fidesz-KDNP-ben magukat kereszténynek valló, hazug emberek miniszteri posztokat tölthetnek be. Következtetés: a Fidesz-KDNP-nek semmi köze nincs a keresztényi erkölcsökhöz és az igazmondáshoz. Működésük az erkölcsiség kigúnyolása.
P.A.
2011. november 06. 09:19
Hazudott? Persze, hiszen KDNP. Ott ez alapfeltétel.
Obulus
2011. november 05. 21:45
Ezek közül mindegyik hazudik. Különben az anyósom vizsgáztatta Hoffmann Rózsát, és nagyon gyengén szerepelt. Szíve szerint megbuktatta volna.
andrasvirag
2011. november 05. 19:50
a rendelkezésre álló információk alapján azt valószínűsítem, hogy Hoffmann Rózsát szándékosan inszinuálták Pokorni ügynökei. Ez egy cseppet sem lep meg, hiszen Hoffmann Rózsa az első pillanattól kezdve össztűzben van. hiszen senkinek nem érdeke a hatékony, következetes és kemény munka a magyar iskolarendszer talpraállításáért. Heroikus küzdelmet folytat, csak magára számíthat. Erőt és kitartást kívánok neki, mert nőként, egyedüliként a döntő csatát vívja a magyar jövőért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!