Meghalt az MVM-ügy egyik gyanúsítottja

2011. október 10. 13:54

Meghalt Molnár László, az MVM-ügy egyik gyanúsítottja, akit a korábbi vezérigazgató, Kocsis István jobbkezének tartottak - értesült a hvg.hu.

2011. október 10. 13:54

Meghalt Molnár László, a Magyar Villamos Művek (MVM) és a paksi atomerőmű korábbi vezérigazgató-helyettese, az MVM-ügy egyik gyanúsítottja, akit a korábbi vezérigazgató, Kocsis István jobbkezének tartottak - értesült a hvg.hu. Halálának okáról és körülményeiről egyelőre nincsenek pontosabb információk, a nyomozás tekintetében azonban a hír azt jelenti, hogy Molnár Lászlóval szemben várhatóan megszűnik a büntetőeljárás.

Molnár Lászlót júliusban különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt gyanúsítottként hallgatták ki egy 2008 februárjában kötött, 40 milliós tanácsadói szerződés miatt. A munkával megbízott cégnek a paksi atomerőmű bővítési lehetőségeiről kellett volna egy tanulmányt készítenie, a rendőrök szerint azonban az elkészült tanulmány értéktelen. A megbízási szerződést és a teljesítést Molnár László írta alá - emlékeztet a portál.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2011. október 11. 08:31
Valószínű hasnyálmirigyrákban hunyt el. "Amerikai kutatók kimutatták, hogy a közép, és kelet -európai kommunistáknál nagyon nagy számban fordul elő ez a betegség, az okait is megtalálták a a rendkívül visszafojtott jóindulatot említik meg első számú és kizárólagos okként."
Csubakka
2011. október 11. 08:19
Kő a szájban....
=nessuno=
2011. október 10. 19:35
ő már nem vall senkire
füst
2011. október 10. 14:22
A halálának a körülményei azért érdekelnének.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!