Ellenőrizteti a bankokat Rogán

2011. október 04. 09:23

Vizsgálatot kezdeményez Rogán Antal, hogy a pénzintézetek a végtörlesztés lehetőségének bejelentése miatt emelték-e a forinthitelek költségeit. Rogán véleménye szerint összehangolt akcióról van szó.

2011. október 04. 09:23

Vizsgálatot kezdeményez Rogán Antal a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeleténél (PSZÁF) és a Gazdasági Versenyhivatalnál (GVH) annak érdekében, hogy kiderüljön, a pénzintézetek a végtörlesztés lehetőségének bejelentése miatt emelték-e a forinthitelek költségeit. Összehangolt akcióról van szó, amely elképzelhető, hogy törvénybe ütközik - mondta a gazdasági bizottság fideszes elnöke az ATV műsorában.

A Fidesz országgyűlési képviselője szerint Európa legnagyobb problémája ma az euró válsága, de meg kell próbálni kezelni ezt. Véleménye szerint Magyarország csak úgy tud elrugaszkodni az eurózóna válságtól, hogy bebizonyítja, képes kezelni az államadósság problémáját. Rogán Antal az ATV-nek elmondta, e célok érdekében a jövő évi költségvetés stabil alapokon áll, rekordmértékű háttérbiztosítás mellett.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Combi
2011. október 04. 12:56
Kis hülyék, komolyan azt hittétek, hogy a bankok lenyelik a Fidesz ámokfutását? :D
bmucsai
2011. október 04. 11:49
Csak keményen Anti! Szorítsd meg a tojásaikat! Mocskos uzsorás, tolvaj kartellező banda! Rohadnának meg mind! Azt a szemét Simort rúgjátok már p*csán! Hajrá!
SBI
2011. október 04. 11:32
A bankok képviselői a hülyék. Kartellbe állnak oly módon, hogy még dicsekednek is vele.
rogananti
2011. október 04. 11:27
De tényleg mit vártak ezek a szerencsétlenek? Hogy csökkenteni fogják? Van ezek között valaki akinek legalább a 4 elemije megvan? És tud előre gondolkodni? Jól van, csak vicceltem. Tudom, hogy nincs. Már előbújt volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!