Blikk: Még legalább hónapokig maradhat a Csipak-villa

2011. október 21. 10:59

Csipak Péter fellebbezhet luxusvillája ügyében, és ha ismét elutasítják, bírósághoz fordulhat - értesült a Blikk.

2011. október 21. 10:59

Mégsem biztos, hogy le kell bontani Csipak Péter egy milliárd forint értékűre becsült, 1800 négyzetméter alapterületű luxusvilláját, a neves vállalkozónak ugyanis az elsőfokú önkormányzati határozat kézhezvételétől számított 15 napon belül lehetősége van fellebbezést benyújtani – tudta meg a Blikk. A lap szerint amennyiben Csipak ezt elmulasztja, és le sem bontja addig a jogsértő ingatlant, a 16. napon az önkormányzat semmisítheti meg azt, a bontás költségeit a tulajdonosra terhelve.

A fellebbezés után a kormányhivatalhoz kerül az ügy, de hiába születik ott is elmarasztaló ítélet, Csipaknak akkor sem kell azonnal a költöztetőket hívnia, s kiszivattyúzni a vizet a medencéből - fogalmaz a Blikk. A tulajdonos ugyanis bíróságra viheti az ügyet, ahol szakértők bevonásával hónapokig elhúzódhat a végleges döntés.

A 2008-ban, az építkezést megelőzően felmérést végző szakember, aki nem vette észre, hogy a terveknél 8 méterrel hátrébb került az épület, szintén büntetésre számíthat. Ellene a nyomozás már folyamatban van.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya ezredes
2011. október 23. 18:26
Blikk: Még legalább hónapokig maradhat a Csipak-villa Minek ebbe a legalább? Megtanulhatnanak vegre magyarul.
Hontalan
2011. október 23. 11:44
Ez az elképesztő hatósági impotencia is csak a kosz fővárosában lehetséges! Bezzeg, ha egy átlagpolgár vét valami csekélységet egyből az apeh, tanács stb. belendül.
El Topo
2011. október 21. 11:34
Na, mit mondtam?
kukagyerek
2011. október 21. 11:31
"A tulajdonos ugyanis bíróságra viheti az ügyet, ahol szakértők bevonásával hónapokig elhúzódhat a végleges döntés." Akkor, nem véletlenül van kinyílva a Csipákja!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!