Szembesítették Szilvásyt és Galambost

2011. augusztus 02. 16:02

A Katonai Ügyészségen szembesítették Szilvásy Györgyöt és Galambos Lajost, ám a két politikus nem válaszolt a kérdésekre. Galambos ügyvédje államtitokra hivatkozva nem beszélt a kihallgatásokról.

2011. augusztus 02. 16:02

Kedden a Katonai Ügyészségen szembesítették Galambos Lajost, a Nemzetbiztonsági Hivatal egykori főigazgatóját és Szilvásy György volt titokminisztert. A kémkedéssel vádolt gyanúsítottak nem válaszoltak a kérdésekre.

Molnár Lajos, Galambos ügyvédje a kihallgatások után elmondta: egyes dolgokra másként emlékezett védence és Szilvásy, ám ezek nem voltak lényegesek, az ellentmondásokat sikerült feloldani. A védő nem árult el további részleteket a kihallgatással kapcsolatban, hiszen az szerinte államtitoknak minősül.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trükkök Százai...
2011. augusztus 03. 12:05
-Nézzen mélyen a szemembe ! Kanállal eszi ön a levest, vagy villával? - .......
meska
2011. augusztus 03. 12:02
És? Felismerték egymást? :)
pascal
2011. augusztus 03. 09:28
" ám a két politikus nem válaszolt a kérdésekre" Csak a pontosítás kedvéért a Galambos nem politikus. Pont az lenne a baj, ha a szolgálat vezetője politikus lenne és emiatt pártérdeket szolgálna. Az más kérdés, hogy Gyurcsányéknak sikerült megvalósítaniuk, hogy nem politikus vezetésével is pártérdekeket szolgáljanak a szolgálatok.
NoCsak
2011. augusztus 03. 09:20
A két szemét, még most is látom....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!