Navracsics: A miniszterelnök elégedett

2011. augusztus 05. 13:59

Orbán Viktor elégedett a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium munkájával. Navracsics Tibor miniszter és a kormányfő négyszemközt értékelték a tárca eddigi teljesítményét, valamint számba vették a jövő kérdéseit és feladatait is. A legnagyobb feladatának Navracsics a járások kialakítását tartja.

2011. augusztus 05. 13:59

Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter pénteken elmondta: az Orbán Viktorral folytatott négyszemközti találkozóján a miniszterelnök elégedettségét fejezte ki tárcája munkájával kapcsolatban. 

A két politikus a következő fél év feladatairól is konzultált, így - Navracsics Tibor tájékoztatása alapján - szóba kerültek az euróövezet, a világgazdaság, illetve a bizonytalanodó nemzetközi környezet körüli teendőket is. Ezen kívül szó esett a romastratégiához kapcsolódó tennivalókról, valamint a nemzetiségiekkel, egyházakkal, civil szervezetekkel kapcsolatos kérdésekről is.

A legnagyobb feladatának Navracsics a járások kialakítását tartja. „A terv szerint augusztus végéig a faladatok sorrendjét terjeszti a tárca a kormány elé és ősszel szeretnénk megnyitni a járásokról szóló vitát, ami részben politikai, részben közigazgatási egyeztetést jelent” - magyarázta  a miniszter.

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
states
2011. augusztus 06. 10:19
Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel megvagyok elégedve. Ferencjóska meg eszi a kefét a falvédőkön.
küllő
2011. augusztus 06. 09:27
A két géniusz egymást győzködte hogy micsoda zsenik. Szánalmas banda.
liberálzöld.
2011. augusztus 06. 09:25
"Orbán Viktor elégedett a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium munkájával." Magyarország viszont nem!
huttinger
2011. augusztus 06. 01:15
Egyébként ez a Nissan Navarra kinek a tulajdona, amit Orbán hajt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!