Orbán számít a rendőrtisztekre

2011. július 02. 19:34

A miniszterelnök az RTF tisztavatásán kijelentett: a rendőrtisztekre az elsők között számít a haza megújításában. Orbán Viktor emelkedő fizetéseket és biztonságos időskort ígért a tiszteknek.

2011. július 02. 19:34

 Orbán Viktor miniszterelnök a rendőrtiszti főiskola szombati tisztavatásán leszögezte: az új tisztek felelőssége és a velük szembeni elvárás is nagy akkor, amikor „országok adósodnak el és népeket fenyeget az adósok börtöne”.

A mi hazánkat is megérintette az összeomlás szele, a hitelekre, kiváltságokra, spekulációkra épülő Magyarországon az élet megrendült, és végzete felé csúszott. A lovakat az utolsó pillanatban rántottuk vissza a szakadék széléről” - fejtette ki a kormányfő.

Orbán emelkedő fizetéséket, jó előmenetelt,valamint biztonságos időskort ígért a tiszteknek, akik munkájára az elsők között számít a haza megújításában. „Ha azt akarjuk, hogy legyen jövő, mindannyiunknak világszínvonalú teljesítményt kell nyújtani” - tette hozzá a politikus.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2011. július 03. 20:17
Miből gondolja, hogy ezek után számíthat rájuk. Ahogy mondani szokás: Ehhez azért pofa kell! Egyébként az irigykedők figyelmébe ajánlom: Az Orbán kormány tavalyi legfontosabb lépése az volt, hogy az uralkodó "elit" anyagi biztonságát növelje (Szja 32%->16%), így pl. Gyurcsány havonta több, mint 1 millióval többet tehet zsebre, hasonlóan a többi volt, és jelenlegi vezetőkhöz. Ehhez ideológiát is gyártottak a fogyasztás növekedéséről. Ez persze nem jött be, de ahelyett, hogy: bocs, tévedtünk - vissza az egész, az okozott hiányt másokkal akarják megfizettetni. De ez nem veri ki a biztosítékot a narancsmámortól elvakult tömegeknél - mert "amit a kormány tesz, az csak jó lehet!" - sorra fikázzák a Vezér által áldozatra kiszemelt csoportokat (a sárga irigység nagy úr - lásd: dögöljön meg a szomszéd tehene is). Persze amit így megspórolnak, csak bagó az elherdált pénzhez képest, ezért mindig újabb ötletek jönnek. Így aztán a most kárörvendők, amikor rájuk kerül a sor, csodálkoznak, hogy majd ugyanúgy leszarják őket is.
kutyi
2011. július 03. 20:17
Talán nem kellene ezt a sok "vicces dolgot" összehordani a rendvédelmi nyugdíjasok ügyében. Az sem lenne haszontalan elfoglaltság, ha a vonatkozó jogszabályokat a nyilatkozók tételesen átnéznék, hogy vajon mely korban és milyen feltételekkel lehetett nyugdíjba menni. Talán unalmunkban el kellene gondolkoznunk arról, hogy az 1996-os törvényeket a fidióták vajon miért nem változtatták meg 1998-2002 között ? Talán el kellene gondolkodni azon, hogy a fidióta kormány hány rendvédelmist engedett el 2010. jűlius 1. és 2011. március között. Ha pedig végleges megoldást akarnak a fidióták, akkor a rendvédelmisek és cégeik révén befizetett - és be nem fizetett - nyugdíjjárulékokat fizessék ki a kamatokkal az érintetteknek és mondassák le őket az állami nyugdíjról. Amikor meg mindezek után eljutottunk a megvilágosodásig, akkor majd nem fogunk beszélni negyvenéves rendvédelmis többszázezres korengedményes nyugdíjáról.
trendo
2011. július 03. 14:12
Vén f@sz létemre még mindig ámulatba ejtenek a Fidesz hazugsággyárának ötletes szlogenjei. No igen (mielőtt a jelenlevő fanok belekezdenek...): "Hazudtak nekünk éjjel, nappal..." az előző kormány emberei is. Nincs ezen mit és (részemről miértje se) ezen szépíteni. De azért valami kis szégyenkezést mindig láttam rajtuk. Ez a tágra nyitott szemű, cinikusan rád mosolygó szembe-hazugság azért nem akármilyen teljesítmény! Elismerően biccentenék rá, ha nem mindannyiunk bőrére (még a narancstrollokéra is, bizony) menne a vásár. Frissen felavatott, vigyázzba állított tiszteknek a képébe hazudni, hogy őket kiszámítható jövő, biztonságos öregkor stb. stb. várja... Hát Viktor, ha a párttitkár apádnak a vasárnapi ebéd közben ekkorát hazudsz, megakad a csirkecsont a gigáján!
liberálzöld.
2011. július 03. 13:35
"Orbán számít a rendőrtisztekre" Számíthat is! Minden tüntetésen, ahányszor csak lebohócozza őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!