Navracsics: A térségért dolgozunk

2011. július 06. 12:36

A miniszterelnök-helyettes szerint a magyar EU-elnökség során nemcsak magunkért, hanem az egész régióért felelősséget vállaltunk, regionális kezdeményező szerepet töltöttünk be.

2011. július 06. 12:36

Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter az MR1 Kossuth Rádió reggeli műsorában leszögezte: mindenki láthatja, hogy a magyar EU-elnökség sikeres volt. A miniszterelnök- helyettes szerint ezt támasztja alá többek között a Duna-stratégia és az uniós romastratégia megalkotása is.

A miniszter ugyanakkor leszögezte: sokan elismerik az elnökség sikerét, de a kormány politikai vitapartnereitől nem érdemes önkritikát várni, ez nem az erősségük. A politikus úgy véli: Magyarország EU-elnökként nemcsak magáért, hanem a térségért is felelősséget vállalt. A regionális kezdeményező szerep kapcsán Navracsics kiemelte a horvát EU-csatlakozást, mellyel számunkra nemcsak egy szomszéd, hanem egy fontos szövetséges válik tagállammá.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tmonk
2011. július 06. 14:09
"a kormány politikai vitapartnereitől nem érdemes önkritikát várni, ez nem az erősségük" Bruhahahahahaha :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!