Álruhában járja a hivatalokat a KDNP-s politikus

2011. július 12. 09:32

A kereszténydemokrata Tarnai Richárd egyfajta modern Mátyás királyként járja az országot és ellenőrzi a különböző hivatalok munkáját.

2011. július 12. 09:32

Tarnai Richárd, a KDNP januárban kinevezett Pest Megyei Kormánymegbízottja álruhában járja a hivatalokat, hogy tesztelje azok működését - írja a Blikk. A politikus farmerban és ingben ellenőrzi az egyes munkaügyi és földhivatalok munkáját, tevékenysége nyomán már elbocsátásra is sor került.

Egy idősebb ügyfélszolgálatos hölgy egyszer a következőképp szólította meg az országgyűlési képviselőt: „Szervusz, szépfiú, mit akarsz?” Amikor a hivatalban felismerték, kiderült: a hivatalvezető hanyagul végzi munkáját, az adott időpontban nem is volt megtalálható a munkahelyen.

Az ötletadó Mátyás király volt, aki álruhában járta az országot, az öt gyerekemnek szívesen mesélek róla” - mondta el Tarnai Richárd a bulvárlapnak. A kormánymegbízott fényképét állítólag már több hivatalban is kifüggesztették.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2011. július 12. 12:22
Ha nem is álruhában, de csak azt megteszi, hogy időnként jó gazdaként bejárja azt a területet, amit rábíztak, és a saját tapasztalatai és benyomásai alapján dolgozik. Már többet tesz, mint bármelyik elődje.
P.A.
2011. július 12. 11:00
Ez az ember beteg. És öt gyereket nevel erre.
Kedves Robi
2011. július 12. 10:58
Épp itt az ideje a sok vén komcsi bárisnyát kihajigálni a hivatalokból! Itt a 12.ben fideszes az önkormányzat szépen fel is újították, csak épp az undok proli banyákat hagyták meg az ügyfélszolgálaton!
liberálzöld.
2011. július 12. 10:45
"Álruhában járja a hivatalokat a KDNP-s politikus" Már megint ez a Bonfini-szindróma az álruhával. Ime a toplista: 1. Igazságos Mátyás 2. Igazságos o.v. Mihály 3. Igazságos Richárd
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!