Tomcat: Novák féltékeny volt

2011. június 27. 13:58

Megkezdődött Polgár Tamás és Novák Előd pere a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. Tomcat állítja: korábban Novák Előddel közösen szerkesztették a kuruc-info-t, ám a Jobbik alelnöke féltékeny lett újságírói sikereire.

2011. június 27. 13:58

A Pesti Központi Kerületi Bíróságon megkezdődött Polgár Tamás „Tomcat” és Novák Előd pere. Polgár Tamás elismerte, hogy tavaly szeptemberben a Fővárosi Bíróság folyosóján megütötte Novák Elődöt, tettét pedig helyénvalónak tartja. Novák Előd szerint a konfliktus forrása a választási bizottságban betöltött szerepe, ám Tomcat szerint ez csupán a probléma egy része.

Polgár Tamás 2008-ban a Zöld Párt színeiben indult a ferencvárosi országgyűlési mandátumért. Ekkor Novák Előd mutatott rá arra, hogy a Tomcat által leadott ajánlószelvények nagy része érvénytelen volt. Tomcat szerint Novákkal korábban elvi társak voltak, mindketten rendszeresen publikáltak a Kuruc.info-n - ezt Novák Előd tagadta. Polgár viszont állítja: Novák Előd féltékeny volt újságírói sikereire.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rufuszgedeon
2011. június 29. 18:36
Novák féltékeny volna? Háh! Jó vicc... Egyszerű: a Jobbiknak nem kellett a magát "erősen jobboldalinak" való Tomcat, exhibicionista, az értelmetlen és többnyire semmitmondó flashmobjaival, csak lejáratná őket, és most ezért megsértődött, és Novákot spécizte ki magának, akit cseszegethet, mert az tette a dolgát, és véletlen róla derült ki, hogy milyen is valójában...
csigafattyu
2011. június 27. 17:10
Szerintem nem, de nem is erről beszélünk.
csigafattyu
2011. június 27. 15:59
Megint jönnek az összeesküvés-elméletek, ugye? Pl. mente? Tomcat egyszerűen beszól minden gyökér politikusnak, különösebb hátsó szándék nélkül. Esetleg repül a torta, a tojás vagy a pofon is. Kár ebben mélyebb összefüggéseket keresni, egyszerűen így fejezi ki a politikai véleményét. Én ebben nem látok semmi kivetnivalót.
Steppenwolf
2011. június 27. 15:49
Titánok harca... Nováknál kreténebb és idegesítőbb embert még az MSZP körül is kihívás találni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!