Rémhír a bankbetétekről

2011. június 03. 15:17

A kétmillió forint feletti bankbetéteket elvonja az állam - terjedt a rémhír, ami után máris nyomozás indult.

2011. június 03. 15:17

Rémhír került fel tegnap egy nyilvános internetes levelezőlistára, arról, hogy a bankbetétek kétmillió forint feletti részét államosítják. Ez kimeríti a rémhírterjesztés bűntettét, a rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja a történteket - közölte ma Nagy Anna kormányszóvivő a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletével tartott közös, rendkívüli sajtótájékoztatón.

Binder István, a PSZÁF szóvivője felhívta a figyelmet: a hír teljesen megalapozatlan, Magyarországon a bankbetétek biztonságát az Országos Betétbiztosítási Alap immár 100 ezer euró értékig garantálja - írja a Népszabadság.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2011. június 04. 20:27
bar erintett lennek, es emiatt fajna a fejem, de sajna nekem nincsenek millios bankbeteteim :) pedig olyan szivesen aggodnek erte... de ami nekem ketmillio felett penzem van, az mind az ovek lehet )))
kukagyerek
2011. június 03. 18:18
A hír azért nagy valószínűséggel kacsa, mert kétmillió feletti összegről van szó és ez csak az ő bandájuknak áll rendelkezésre, amit bolondok lennének államosítani. Meg van ezeknek a saját zsebükhöz való eszük!
drieno
2011. június 03. 18:05
nagy napja ez a hírterjesztőknek ez, meg a lezárt utcák az Orbán háznál, szépen kiegészítik egymást most simán, alapos gyanúval össze lehetne terelni az összes ide is írogató ballert, mint akik 1. rémhírt terjesztettek 2. összesküdtek a fennálló törvényes rend ellen
gabuci
2011. június 03. 17:40
Semmi alapja nincs a hírnek. Most csak a magánnyug. megtakarítások kellenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!