Jóri cáfolta Navracsicsot

2011. június 28. 19:20

Jóri András adatvédelmi biztos szerint Navracsics Tibor igazságügyi és közigazgatási miniszter kijelentésével ellentétben sohasem egyeztettek vele a szociális kérdőívekről.

2011. június 28. 19:20

Jóri András adatvédelmi biztos kedden cáfolta Navracsics Tibor igazságügyi és közigazgatási miniszter hétfői, szociális konzultációval kapcsolatos állításait és megismételte: vele semmilyen egyeztetés nem történt a szociális kérdőívekről. Az adatvédelmi biztos elmondta, már az első találkozón sem mutatták meg neki a kérdőívet, egyidejűleg közölték, azt már egyébként sem lehet módosítani.

Miután hétfőn Novák Előd jobbikos képviselő az üggyel kapcsolatban felvetette aggályait a Parlamentben, Navracsics Tibor úgy válaszolt: Jóri Andrásnak nem volt kivetnivalója, amíg ki nem derült, hogy megszűnik a pozíciója.

Frissítés

Az adatvédelmi biztos a személyét érintő állítások miatt bírósági úton érvényesíti jogait - olvasható az  MTI-hez kedd este eljuttatott ombudsmani közleményben.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Etienne
2011. június 29. 15:21
Az redei NO cikkben ez szerepel "Az ombudsman honlapján megjelentették a szociális konzultáció adatvédelmi biztosi vizsgálatának kronológiáját. Ebben az is olvasható: május 5-én Jóri András találkozott a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatal (KEKKH) elnökével, és jelezte, hogy az ügyben vizsgálatot indít. A kérdőívet nem mutatták meg neki, ugyanakkor azt közölték vele, hogy azon változtatás már nem lehetséges. A KEKKH képviselői nem közölték, hogy már határozatot hoztak a kérdőívek kézbesítéséről. Öt nappal később a hivatal kérelmére az adatvédelmi biztos nyilvántartásba vette az adatkezelést, ez azonban nem jelentette az adatkezelés jogszerűségének elismerését. Levelében a biztos jelezte, hogy az ügyben hivatalból vizsgálatot indít."
pierre bayle
2011. június 29. 15:19
Hát nincs mese, az egyik hazudik. Szerintem Navracsics.
Nick Holgerzson
2011. június 29. 08:01
Jóri megszívja! :))
Csigorin
2011. június 28. 22:07
tanuljatok mar meg magyarul basszameg. hol van itt hogy barmit is CAFOLT a Jori? semmit sem CAFOLT, csak TAGADOTT. nem egyertelmu a kulonbseg? Cafolni valamit bizonyitekokkal lehet. Leirom roviden : az hogy valamit tagadok, hogy az ellentetet allitom nem azt jelenti hogy meg is cafoltam!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!