Elhallgatott a RadioCafé

2011. május 17. 19:07

Kedden délután megszűnt az adás a Radiocafén. Az adó komoly tartozást halmozott fel, amit a médiahatóság nem tolerált tovább.

2011. május 17. 19:07

Befejezte műsorszolgáltatását kedd délután a radiocafé 98,6. A kereskedelmi rádió tájékoztatása szerint május 11-én a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) felmondta a radiocafé kft. műsorszolgáltatási szerződését.

A rádió az elmúlt 11 évben csaknem 250 millió forint műsorszolgáltatási díjat fizetett meg az NMHH-nak és jogelődjének, az ORTT-nek. A nehéz gazdasági helyzet, a rádiós hirdetési piac nagymértékű zsugorodása miatt a díjfizetésben héthavi hátralékuk keletkezett, amit a médiahatóság nem tolerált tovább, annak ellenére sem, hogy más médiumokkal szemben időnként sokkal megengedőbb magatartást tanúsított - olvasható a radiocafé közleményében.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kalandféreg
2011. május 18. 23:29
A kedvenc adóm volt :o((( Hogy a francba lehetett ennyi tartozást felhalmozni? Hogy lehetett igy elbaszni? A műsorok torony magasan a legjobbak voltak az egész hulladék kereskedelmi szektorban! A zenei sokszinűségről nem is beszélve :o(((
1,5 liter
2011. május 18. 08:22
kedvenc adóm volt....... háthamég.....
drieno
2011. május 18. 07:22
és menyit nem fizetett meg? 150 milliót? az új tulaj meg úgy döntött, hogy nem is fogja? egyébként ez az a a bagázs, amelyik pénzt szed, ha a citadellára téved valaki, minden jogalap nélkül, viszont marha nagy állatok a parkolóőreik és pisztolytáskájuk is van, a Gellérthegyet pár éve szabad téri krimóvá alakították minden engedélyezési eljárás ellenére, többszöri tiltás után rendőrségi jelenlét mellett kellett lebontani a cuccot
bunyospityu
2011. május 18. 06:09
Milliók reggelire, helyett Gazdasági Rádió, bár ki tudja az is meddig ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!