Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Orbán: Erő és függetlenség

2011. április 04. 10:09

Orbán Viktor szerint Magyarország ma sikeres nemzetközileg, mert ki tud állni saját álláspontja mellett. A miniszterelnök szerint Magyarország és Európa közös feladata a munkahelyteremtés és az adósságcsökkentés.

2011. április 04. 10:09

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn az Országházban napirend előtt kijelentette: Magyarország ki tud állni a nemzetközi porondon saját magáért és polgáraiért, amikor kell, vállalja a konfliktusokat is, és sikeresen meg tudja vívni őket”. Ez a kormányfő szerint az EU-elnökség három hónapjának eredménye.

A miniszterelnök úgy véli: a nemzetközi érdekérvényesítésben azon országok lehetnek sikeresek, melyek kiállnak álláspontjukért, kiállnak az igazukért és nem ijednek meg senkitől. Orbán szerint Magyarország és Európa feladatai jelenleg megegyeznek: adósságcsökkentésre és munkahelyteremtésre van szükség.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2011. április 04. 17:58
Adjon már valaki ennek a szerencsétlennek egy angol-német-francia-amerikai újságot. Illetve olvassa fel neki valaki mennyire elégedettek vele. Arra büszke még mindíg, hogy az alcsúti kocsmastílusban adta magát elő az első napon?? Szánalmas!!
várúr
2011. április 04. 14:57
Felebarátaim, érdekes jelenség tanúi vagyunk. Amikor a Mandiner közöl egy jobbos cikket vagy interjút, nyomban felsorakozik az összes ballib, mint a (politikai) hajléktalanok ingyenleves osztáskor.
Himalája
2011. április 04. 13:35
A cikkben ez áll: "Európa közös feladata a munkahelyteremtés és az adósságcsökkentés. " Kiváncsi vagyok, hogy ez a kettő együtt hogy fog menni.
crm114
2011. április 04. 13:06
Amikor a gyenge, gyáva, határozatlan, tehetetlen Orbán Viktor az erőről beszél, az kb. olyan, mint amikor Gyurcsány bátorságról meg becsületről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!