Kövérhez fordulnak az iszapkárosultak

2011. április 10. 15:25

Az iszapkárosultakat képviselő Esélyt az Életre a Vörösiszap Után Kövér Lászlón keresztül juttatná el petícióját a miniszterelnökhöz.

2011. április 10. 15:25

Almási János, az Esélyt az Életre a Vörösiszap Után egyesület elnöke elmondta: képviselőik petíciót visznek Kövér László házelnök segítségével a miniszterelnök. A petíciót vasárnap délelőtt a Kossuth Téren olvasták fel.

Az egyesület segítséget kér a költözéshez, illetve szeretnék elérni a helyi vállalkozók adó- és járulékmentességét is. További sérelem, hogy a bankok és biztosítók sem kötnek szerződést az iszapkárosultakkal, hiszen komoly kockázatot jelent a térség. Az egyesületet három hete hozták létre devecseri, kolontári és somlóvásárhelyi lakosok.

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
afterall33
2011. április 11. 19:35
Ez valóban arra jó, hogy legközelebb nem lesz adakozás, mert attól lehet majd tartani, hogy valaki (pl. az állam) mindjárt lenyúlja. Habár az ú.n. segélyszervezetekért sem harapom meg a kisujjam. Ez a valódi katasztrófa!
HSL
2011. április 10. 22:10
Kapnak egy díszkiadású NENYI-t, az áLamfő által dedikálva, oszt jónapot. Mit türelmetlenkednek, biztos a vörösök bújtották fel őket. Meg a velük összenőtt zöldséges nyilasok. Türelemmel és alázattal kéne bevárni a megoldást. Aki pattog, kételkedik, az fletóista és mint ilyen: menjen a palacsintába. KUSS VAN! K-U-S-S!
trendo
2011. április 10. 21:57
Én csak valamiféle elszámolást szeretnék látni. Kisezer helyen gyűjtöttek. Csekken, átutaláson, emelt díjas hívásokon keresztül folyt a lóvé. Megmozdult az ország. Nem először. Ha nem számoltok el, akkor az utolsó dolgot kúrtok el, Fiúk, amire még számítani lehetne. Az emberi szolidaritást. A MAL Rt. állami felügyelet alá vonásával megakadályoztátok azt is, hogy polgári peres úton lehessen kártérítést kikövetelni! Attól tartok, hogy a cég pénze eltűnik, de nem a károsultakhoz kerül, hanem pártkasszába, régi jó szokás szerint. Minden piszlicsáré ügyben kiálltok sajtótájékoztaót tartani, hörögni,másokat mocskolni, narancsos bagázs. Elszámoltatást követeltek, de ELSZÁMOLNI nem szerettek ti sem, úgy tűnik.
slomovicz
2011. április 10. 20:18
Sok piszos kommunista! Mindenbe kétségbeesetten kapaszkodtok remélve, hogy a Fideszgyülöletet átveszi a választó. Közpénzről van szó! Valamennyiünk pénzéről amelyet nem petíciók alapján osztanak ki. A moszkvai kereskedelmi kirendeltség elkótyavetyélése kapcsán, miért kussoltatok? Egy büdös vasat sem adott az alapba az itt kommentelő bolsik közül egy sem. Egy vidéki plébános felajánlotta a megtakaritott egymillió forintját az államadósság csökkentésére. Kérem- hogy csak EGY, szoci képviselő is, felajánlott-e egyetlen forintot is? Nem? Akkor húzzatok a pcsába! Azt monták Feri! Nem azt hogy... Pár hülye balos kommetelő vivja itt a szájkarate harcát. :-) Szánalmas. Türelem elvtársak- odébb még a választás! A gyülölet propagandátokat már jól kiismerte a magyar választó. :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!