Költözéssel spórol a Malév

2011. április 20. 12:13

A légitársaság a Lurdy Házból a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre költözteti irodáit. Ezzel mintegy egymillió eurós költségcsökkenésre számítanak.

2011. április 20. 12:13

Évi egymillió eurót - kb. 266 millió forintot - szándékozik megtakarítani a Malév azzal, hogy 2012 nyarától a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre költözteti központi irodáit. Az erről szóló megállapodást a Budapest Airport Zrt. és a Malév Zrt. szerdán jelentette be. A légitársaság központi irodái jelenleg a Lurdy Házban találhatók.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bajresz
2011. április 20. 20:55
Teljesen logikus, hogy egy légitársaság irodái a Nemzeti Színház szomszédságába legyenek, úgyis sokat járnak oda a dolgozok. Ennél már csak az lett volna logikusabb, ha a budai várba bérelnek maguknak valami félreeső lyukat, hogy közel legyenek a turisztikai látványosságokhoz...
Übermayer
2011. április 20. 17:10
mennyi idő kellett ahhoz, hogy kiszámolják, hogy egy irodai költözéssel 266 milliót lehet megtakarítani? inkább birkóztak a pilótákkal a fizetésemelésen
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!