Vizsgálta Az Estét a médiahatóság

2011. március 17. 17:28

A Népszabadság értesülései szerint vizsgálatot indított az MTV Az Este című műsorának kiegyensúlyozatlansága miatt a médiahatóság.

2011. március 17. 17:28

Hatósági ellenőrzést indított az MTV Az Este című műsorának 2010. június 14-20 között sugárzott adásainak politikai kiegyensúlyozatlansága miatt a médiahatóság - értesült a Népszabadság. Az információt a hatóság sajtóosztálya is megerősítette.

A lap kérdésére a sajtóosztály közölte: egy beadvány nyomán indítottak vizsgálatot. E szerint az említett időszakban Az Estében az MSZP képviselője csak egyszer szerepelt, pedig több olyan téma is volt, melyben a kiegyensúlyozottság érdekében szükséges lett volna az MSZP álláspontjának ismertetésére.

A vizsgálat már lezárult, jelenleg közigazgatási eljárás van folyamatban, döntés 3-4 hét múlva születhet.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispufi
2011. március 18. 09:29
jól értem, szalai annamária hatósága vizsgálatot indított a fidesz-médiatúlsúly miatt? na kérem, hát így néz ki egy véres diktatúra, borzasztó-borzasztó, de komolyan.
1120
2011. március 18. 00:48
"Az Estében az MSZP képviselője csak egyszer szerepelt..." És mi van, ha én meg panaszt teszek amiatt, hogy egyáltalán szót kapott?
Szélhámló
2011. március 17. 23:01
Az Este tényleg nevetséges fordulatot vett a választás óta, de a kiegyensúlyozottságot ne az MSZP behívása jelentse már könyörgöm A Jobbik is hasonlóan szerepelt a választásokon, de behívhatnának az LMP-től is embereket.
cutcopy
2011. március 17. 19:25
"az említett időszakban Az Estében az MSZP képviselője csak egyszer szerepelt" Az hogy az ellenzék elbujdokolt a választások után az nem az MTV bűne, inkább az érdekes, hogy melyik lehetett az a bátor szoci amelyik még büszkén kamerák elé állt? Csak nem Szanyi kapitány..? )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!