Törvénytelen pénzek egy KDNP-s politikusnak

2011. március 08. 17:00

Két állami cég felügyelőbizottságából is havi tiszteletdíjat kapott Kalmár Ferenc KDNP-s képviselő. A politikus a Blikknek úgy nyilatkozott: nem tudta, hogy ez törvénytelen.

2011. március 08. 17:00

Két állami cég felügyelőbizottságából is havi tiszteletdíjat kapott Kalmár Ferenc. A KDNP-s képviselő az önkormányzati tulajdonú Csongrádi Rendezvényház Kht.-től havi 40 ezer forintot, a szintén állami tulajdonú Nagyfa-Alföld Kft-től pedig havi 56 ezret kapott. Mindez azonban törvénytelen, hiszen egy személy legfeljebb egy köztulajdonban álló gazdasági társaságtól kaphat pénzt felügyelőbizottsági tagságáért - írja a Blikk.

A politikus a lapnak azt mondta, hogy a cégek jogászainak kellett volna őt figyelmeztetni. Megígérte, hogy a törvény áttanulmányozása után megszünteti a jogellenes állapotot, és ha kell, visszafizeti az eddig jogtalanul felvett pénzt.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kalandféreg
2011. március 09. 13:42
40000 Ft egy FEB tagságért. Ez szerintem maszkimálisan "benéztem" kategória azaz vihar egy kanál vízben
states
2011. március 08. 20:26
Papcsák most nyilatkozta, hogy a jövő héten mindent elmagyaráz, egy ekkora baromból, hogy lehetett kormánybiztost csinálni, kedves Viktor? Ezek azok a költői kérdések, amikre várhatjuk a választ az idők végezetéig...
heima
2011. március 08. 19:53
ha egységesen tilikovdroid módjára értelmeznénk a lopást, akkor NAV egy hét alatt börtöntelepet csinálhatna az országból
liberálzöld.
2011. március 08. 18:59
Ezek lassan olyanok, mint a drága jó komenyizmusban a sportállásban lévők. Pécs és Komló sportolói mind bányászok voltak. Azt sem tudták néhányan, hogy melyik bányánál is dolgoznak. Arról meg pláne segédfogalmuk sem volt, hogy föld alatti pótlékot is kapta. Ennyiből akár mindnyájan képviselők lehetnének.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!