Magyar Nemzet: SZT-tiszt volt Fekszi Márta

2011. március 05. 10:39

Név szerint nem szerepel, de a szigoruantitkos.hu-n szereplő adatok alapján beazonosítható Horváthné Fekszi Márta is a BM személyzeti osztálya által SZT-tisztként nyilvántartottak listáján. A Gyurcsány-kormány volt külügyi államtitkára a III/II-es csoportfőnökség állományában D-249 és K-583 fedőkódok alatt dolgozott - írja a Magyar Nemzet.

2011. március 05. 10:39

Horváthné Fekszi Márta név szerint nem szerepel a szigoruantitkos.hu oldalon, az szt-tisztként nyilvántartottak névsorában, anyja neve és születési dátuma alapján a Magyar Nemzet mégis beazonosította. A lap szerint a volt külügyi államtitkár D–249 és K–583 fedőkód alatt dolgozott, 1981-ben a BM III/II-es csoportfőnökség 10-es osztályán. Ez volt a kémelhárítás. Itt azokat alkalmazták, akik a nemzetközi együttműködéssel, a vámeljárásokkal, valamint az idegenforgalommal kapcsolatos területeken dolgoztak.

Az oldalon szereplő adatok szerint Fekszi Márta 1981-ben 10 ezer forint jutalmat is kapott „a szakosítón elért eredményéért”. Ekkoriban Fekszi konzul volt a kijevi főkonzulátuson - írja a Magyar Nemzet.

A lap egy éve már megkereste a volt külügyi államtitkárt, aki akkor tagadta, hogy szigorúan titkos tisztként alkalmazták volna.

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mustármag
2011. március 06. 13:22
Feksziék a veszteséget dobják össze, a cselekedetért börtön
nick89
2011. március 06. 12:27
SZERINTEM HA KIVENNÉNK AZ APEH-BÓL MEG A VPOP-BÓL (NAV-BÓL) AZ ÜGYNÖKÖKET MEG A KORRUPTAKAT, A KÍNAI MÁSKÉNTVÁLLALKOZÓK RÖGTÖN ADÓZNI KEZDENÉNEK, SŐT MEGFIZETNÉK A VÁMOT IS. MA MÁG NEM TARTUNK ITT. EZÉRT AZTÁN MI ADÓZUNK HELYETTÜK IS, MERT ILYEN MARHÁK ÉS GYÁVÁK VAGYUNK. NÉZD MEG A http://www.harommajom.hu OLDALT! RÓLUK ÉS RÓLUNK SZÓL.
Winston Smith
2011. március 06. 12:20
Hiú ábránd azt hinni, hogy itt majd lesz valami. A Fidesznek nem áll érdekében, hogy ezeket az embereket elszámoltassa- pl. egy olyan törvény keretében, mely a volt állampárti emberkéknek megtiltaná a magas állások betöltését. Akkor az ő soraikból is buknának páran. Amellett meg a bíróságok sorra engedik el az emberkéket, az elsőfokú börtönből másod-, harmadfokon felfüggesztett és/vagy pármilliós pénzbüntetés lesz. szembe kell néznünk a tényekkel: a bírói testület romlott. Korrupt. A következő dolgokkal lehet eredményesebbé tenni a rendszert: -Egyértelműbb megfogalmazású törvények -A több tízezer oldalas periratok helyett egyszerűbb dokumetációk A legfőbb ügyész jelöljön ki egy csapatot, akik a kétes ügyeket fölülvizsgálják, ahol adminisztratív hibát találnak, akkor egy belső vizsgálat keretében az ügyvédi kamara legnagyobb arcaiból álljon össze egy bizottság, és ha tényleg hibázott az illető, akkor búcsút mondhat az ügyvédi pályafutásának örökre. Szakmai alapon kell tehát eljárni. Persze ehhez ostobák a zsideszben. És/vagy érdekük fűződik hozzá, hogy minden maradjon a régiben.
drieno
2011. március 06. 09:20
ÁVÓ 2.0
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!