Pokorni: Nem lesz tandíj

2011. március 14. 11:33

Nem vezetik be a tandíjat a felsőoktatásban - erősítette meg Pokorni Zoltán, a parlamenti oktatási bizottság elnöke a Hír TV Kontraszt című műsorában. A Fidesz politikusa elmondta: nem tudja, hogyan került be a Széll Kálmán-tervbe egy táblázat alá az az apró betűs szöveg, amely a költségtérítéses képzésnek a felsőoktatási rendszerből történő kivezetéséről is szól.

2011. március 14. 11:33

Nem vezeti be a kormány a tandíjat a felsőoktatási képzésben - mondta el Pokorni Zoltán a Hír TV Kontraszt című műsorában. A parlamenti oktatási bizottság fideszes elnöke kifejtette: nem tudja, hogyan került bele a Széll Kálmán-tervbe egy táblázat alá az az apró betűs passzus, amely a többi között a költségtérítéses képzésnek a felsőoktatási rendszerből történő kivezetéséről szól.

A politikus kitért arra is, hogy nem ért egyet az ott szereplő mondatokkal, s példaként említette, hogy a költségtérítéses képzés már régen nem éri el az ötven százalékot.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Noel
2011. március 15. 11:49
Egyetértek tatával:Bálnatermesztő csak agyaskodik-lássqn már államfőnek képzeli magát ez a libberman. Az a baj,hogy nem VELE tárgyalják meg az ügyet,mert a végin:méga fókákat is kiirtáná pedig madách is memmonta:kevés:mámint Popcorn.
1/3
2011. március 14. 22:58
Kevés volt nekik a 8 év ellenzékbe!! Nem sikerült kitalálni, hogy mit akarnak. Szerintem még legalább 20 évet kellett volna ellenzékbe lenniük, aztán karanténba, és talán akkor magukra találtak volna. Ezek ellenzéknek sem voltak jók, hát akkor mit várunk tőlük kormányon.
==T==
2011. március 14. 12:32
Minekutána mondtak itt már több mindent, ezért inkább várnék az örömmel, főleg mivel nem Pokorni dönt ez ügyben.
drieno
2011. március 14. 11:53
mégiscsak ki kellene rúgni minden kommancsot mindenhonnan, mert a kommancs ahol tud, árt, apróbetűs dolgokat, szövegeket helyez el a javaslatokban pl, amelyek a szándékkal és magával a törvénnyel is ellentétesek - minden ilyen gyanús véletlen elkövetőjét ki kell vágni kérdés nélkül!!!! nem az első eset, hogy törvényjavaslatban fura részletek látnak napvilágot, vagy olyan megfogalmazás, ami vállalhatatlan!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!