Tíz egészségügyi intézet kap új főigazgatót

2011. február 12. 13:11

Tíz állami egészségügyi intézet kap új vezetőt az elkövetkező hónapokban a nemzeti erőforrás miniszter által kiírt pályázatok alapján.

2011. február 12. 13:11

Új főigazgatói pályázatokat írt ki tíz állami egészségügyi intézet vezetői posztjára a nemzeti erőforrás miniszter. Az Egészségügyi Közlöny legfrissebb számában megjelent információk szerint az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet, az Országos Sportegészségügyi Intézet, az Országos Vérellátó Szolgálat, az Egészségügyi Stratégiai Kutatóintézet, az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet, a balatonfüredi Állami Szívkórház,a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet, az Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézet, a Mátrai Gyógyintézet, valamint a Soproni Rehabilitációs Gyógyintézet élére keresnek új embert. 

A pályázatok leadási határideje 30 nap, az elbírálás 60 nap alatt történik meg. Nemcsak főigazgatókat, hanem főigazgató-helyetteseket, igazgatókat és gazdasági vezetőket is keres a tárca.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick89
2011. február 13. 11:07
JAVASLOM A http://www.harommajom.hu OLDAL MEGTEKINTÉSÉT MINDEN ILLETÉKESNEK. TÉMÁJA A Z APEH, VPOP, KÍNAI FEKETEGAZDASÁG. HANGFELVÉTELEKKEL, DOKUMENTUMOKKAL, KÉPEKKEL. ÉS MINDJÁRT LESZ PÉNZ MINDENRE!
Honfi-fi
2011. február 13. 08:55
Örömmel vettem volna, ha alistán szerepelt volna az Orsz. Onkológiai Intézet is . Alias a Kékgolyó utcai Kórház. Krimi, amit ott néhény prof, főorvos, meg orvos meg mer engedni magának a legsúlyosabb betegséggel köszködő emberekkel szemben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!