OCÖ: Hiányzó dokumentumok

2011. február 08. 09:45

Farkas Flórián szerint hiányoznak bizonyos dokumentumok, melyek az Országos Cigány Önkormányzat hivatali átadás-átvételéhez szükségesek.

2011. február 08. 09:45

Farkas Flórián, az Országos Cigány Önkormányzat januárban mandátumot szerzett elnöke hétfőn felkérte a a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal munkatársait, hogy vegyenek részt az átadás-átvétel folyamatában. A politikus szerint erre a „tisztánlátás” érdekében van szükség.

Problémát jelent, hogy az átadás-átvételhez szükséges dokumentumok jó része ismeretlen helyen található meg. Farkas Flórián szerint Kolompár Orbán leköszönő elnök nem vesz részt kielégítően a folyamatban. A Lungo Drom politikusa leszögezte: a felelősségre vonás elképzelhető, ám boszorkányüldözésre nem kerülhet sor.

 

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyula
2011. február 08. 12:46
A galamus csoport , vagy gréczy irhatna már egy cikket , hogy micsoda szemenszedett rasszizmus már eleve a feltételezés is !!
blogen
2011. február 08. 11:25
Fasz se gondolta volna, hogy pont a cigányok nem fognak tudni elszámolni a rájuk bízott vagyonnal mi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!