Navracsicsot nem győzték meg az érvek

2011. február 23. 12:01

A kormányfő helyettesét még nem győzték meg azok az érvek, amelyek a gyermekek után járó szavazati jog mellett szólnak.

2011. február 23. 12:01

A jövőben a GDP-hez viszonyított 55-60 százalék körüli államadósságszintnél lépnének életbe az úgynevezett adósságfékek a jelenlegi elképzelések szerint - mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes a HírTV Rájátszás című műsorában. A közigazgatási és igazságügyi miniszter olyan szabályokat szeretne a közpénzügyi fejezetben, amelyek megakadályozzák, hogy ismét kialakulhasson egy adósságcsapda.

Navracsics Tibor kitért arra is, őt még nem győzték meg azok az érvek, amelyek a gyermekek után járó szavazati jog mellett szólnak. Bár Lázár János Fidesz-frakcióvezető nem zárta ki a népszavazást az új alkotmányról, Navracsics azt mondta: ha a parlament többsége így dönt, akkor lehetséges ez, de ő nem tartja szükségesnek, egy alaptörvény ugyanis sokkal bonyolultabb kérdés annál, mint hogy egy igennel vagy nemmel lehessen dönteni róla.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
states
2011. február 23. 13:17
Az embernek időnként az a benyomása, hogy az egyre inkább átláthatatlanabb és káoszba torkolló kormányzás és azt kísérő elképesztően ostoba kormányzati kommunikáció (lásd: senkinek nem csökken a keresete az egykulcsos adó nyomán) kompenzálására talál ki a Fidesz ilyen orbitális baromságokat, mint ez a gyerekek után járó szavazat. Elképzelem azt az átlagos ifjú párt, amelyik azonnal ágyba ugrik a hír hallatán, elvégre ha eredményes lesz az együttlét 3 szavazata lesz a családnak, és nem kettő. Közröhej.
Mitya Ivanov
2011. február 23. 13:06
egyetértek navrával.
dávid
2011. február 23. 12:56
jó tudni, h vannak Navra (és Gulyás és még pár) ember személyében józan emberek a kormányban. Ha sikeresek lesznek, ez legalább annyira az ő, mint Viktor érdeme lesz.
Senior
2011. február 23. 12:42
A maszop rendre megtalálja a kisebbségi szavazókat, öngól. Apropó maszop. A mendiner miért ad helyt ennek a "fizetett politikai hírdetésnek" ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!