MSZP: Kövessék meg Keller Lászlót

2011. február 25. 14:33

A Fővárosi Ítélőtábla jogerős döntése értelmében több médium megsértette a volt államtitkár jó hírnév védelméhez fűződő jogát.

2011. február 25. 14:33

A Fővárosi Ítélőtábla ítéletével jogerőssé vált, hogy a Magyar Nemzet, a Hír TV, a Magyar Hírlap, a Magyar Narancs valamint a Médiaweb Kft. megsértette Keller László volt országgyűlési képviselő jó hírnév védelméhez fűződő jogát. Az ítélet szerint a médiumok valótlanul állították és annak a hamis látszatát keltették, hogy Keller államtitkárként megállapodott egy magántársasággal arról, hogy az terhelő adatokat gyűjtsön Orbán Viktorról és Simicska Lajosról, mindezt pedig Kapolyi Lászlóval finanszíroztatta meg.

Keller László felszólította Kövér László, Demeter Ervin és Balsai István képviselőket arra, hogy a fenti valótlan és hamis látszatot keltő állításra alapozott, az Országgyűlésben és a médiumokban tett nyilatkozataik miatt kérjenek elnézést és kövessék meg a személyét az Országgyűlés plenáris ülésén - áll az MSZP közleményében.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2011. február 25. 20:15
Joga lehet a jó hírnévhez, de hát ha nincs neki arról nem a médiumok tehetnek..
trust
2011. február 25. 18:10
"MSZP: Kövessék meg Keller Lászlót" Mééé, vót nekije? Ne tulozzunk mááá!
Honfi-fi
2011. február 25. 16:00
Kellernek, sose volt jó hírneve, csak rossz híre.
doncamillo
2011. február 25. 15:47
Vagy a hír nem, vagy nem úgy igaz, ahogy közölték, vagy itt valami nagy baj van a Fővárosi Bíróságon (amelyik kiengedte pl. Hagyó-bkv-urat...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!