Naponta tárogatózik Schmitt

2011. január 28. 11:52

Az országot járja, fiatalokkal és idősekkel, falusiakkal és városiakkal találkozik a köztársasági elnök. Schmitt szép magyar beszéddel és angol szlenggel nyit a fiatalok felé - írja az Index.

2011. január 28. 11:52

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében tett látogatást Schmitt Pál. A megyei politikusok mellett helyi polgárokkal, vállalkozókkal és diákokkal is találkozott.

„Elkezdtem tárogatózni tanulni, napi fél órát tárogatózom, görög nyelvleckéket veszek, és karácsonyra egy tangóharmonikát kértem” - mondta el Schmitt Pál miskolci diákoknak. Azt is elárulta: a nyelvtanulás a hobbija, és bár mostanában a Biblia a kedvenc könyve, eddig a szótárak voltak. Schmitt Pál olyan dolgokra akarja felhívni a diákok figyelmét, mint a szép magyar beszéd és írás, és nagyon fontosnak tartja a testedzést. No pain, no gain” - mondta el a gyerekeknek az ő nyelvükön - olvasható az Index riportjában.

Schmitt Pál Felsőzsolcára is ellátogatott. A Bosch miskolci üzemében az államfő kipróbálta a kínai piacra gyártott elektronikus biciklit.

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GY. F.űegér
2011. január 28. 23:33
Csak nehogy olyan legyen, mint én. Én, ha egy nő csak két kedves szót szól hozzám, lényegében az ölébe ülök és elkezdek dorombolni. Gáz.
GY. F.űegér
2011. január 28. 23:30
Szerintem legyél kemény mint a vídia! Maximum a végén ugyanazt kapod, amit itt a mandineren amúgy is megszoktál... :-D
GY. F.űegér
2011. január 28. 22:03
Kozmosz: N. E. R. büszkén leng a magyar lobogó a Sándor-palotán, végre egy ragyogó karizmatikus ember az elnök ott ül a Várban a pártok fölött eltűnt végre az izgága Sólyom épülhet a rendszer bármi módon és ez még csak a kezdet szilveszterkor biztos irányt kap a nemzet ha megszólal éjfélkor a Schmitt Pál érezni fogod, bármit is ittál hogy új szelek fújnak a köztársaságban szeretet, erkölcs, polgári állam így megy tovább a tévétorna marad egyenes a gerinc és sportos a forma nincs folt ebben a történetben úgyis meleg lett volna Los Angelesben nemzeti együttműködés jöhetnek a szerbek és dőlhet az árvíz zuhanhat a forint, minden más így hogy eljött az emberek embere a köztársaság elnöke Schmitt Pál, a délceg Schmitt Pál, a kellemes Schmitt Pál, a bátor Schmitt Pál, az egyenes ha hackelik az alkotmányt, ő ha kell, hát kardot ránt nem lesz baj, még ha esett is egy kis kár mert Schmitt Pál biztos csinált valamit már soha nem lesz baj, még ha esik is egy kis kár mert Schmitt Pál biztos kieszelt valamit már 2010 a forradalom éve nem menekül egy komcsi sem élve és zord éjszakákon sem félek, mert Schmitt Pál őrzi az álmom csak egyetlen pont nem tiszta hogyhogy a Hornnak is jó volt Madridba meg hogy mi volt Sydneyben a doppinggal és mit boltolt múltkor a szocikkal miért lett volna vörös polgármester ha aztán ő lett a fideszes brüsszeli ember kirakatbáb, igazi protokollfőnök hajlékony bohóc, egy pártkatona elnök egykori kommunista sporttitkár elutazott a pénzünkön a holdig már és hat nyelven mond semmit hogy a picsába kaptunk egy ekkora senkit? nemzeti együttműködés jöhetnek a szerbek és dőlhet az árvíz zuhanhat a forint, minden más így hogy eljött az emberek embere a köztársaság elnöke Schmitt Pál, a délceg Schmitt Pál, a kellemes Schmitt Pál, a bátor Schmitt Pál, az egyenes ha hackelik az alkotmányt, ő ha kell, hát kardot ránt nem lesz baj, még ha esett is egy kis kár mert Schmitt Pál biztos csinált valamit már soha nem lesz baj, még ha esik is egy kis kár mert Schmitt Pál biztos kieszelt valamit már
honphibu
2011. január 28. 19:20
Nagyon remélem, ha a Monty Python egyszer újra összeáll, az első film, amit készítenek, Schmitt Pál első 4 köztársasági elnöki évét dolgozza majd fel. Országimázs szempontjából tuti nyerő lenne, a Szigetet akár el is felejthetjük, özönleni fognak a turisták, ahol egy ilyen KE van, az csak egy irgalmatlanul vicces hely lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!