Feljelentették Bayer Zsoltot a médiahatóságnál

2011. január 05. 08:35

Feljelentést tett Bayer Zsolt publicista ellen a médiahatóságnál Kalmár Szilárd, a Zöld Baloldal ügyvezető elnöke.

2011. január 05. 08:35

Feljelentést tett Bayer Zsolt ellen  a médiahatóságnál Kalmár Szilárd, a Zöld Baloldal ügyvezető elnöke. „Bayer írását a Magyar Hírlap keddi számában közölte, a szerző pozitív példaként hivatkozik az 1919-es orgoványi fehérterrorista mészárlásra. Írása okkal háborítja fel a magyarországi baloldaliak többségét.

Ha a médiatörvény célja valóban az, hogy az uszító és sértő hangokat visszafogja a sajtóban, akkor feltételezhető, hogy Bayer Zsolt lesz az első újságíró, akit a médiahatóság elmarasztal. Ha nem, akkor bebizonyosodik, hogy a törvény célja valami egészen más” - fogalmaz a Zöld Baloldal közleménye.

Ha a médiatörvény célja valóban az, hogy az uszító és sértő hangokat visszafogja a sajtóban, akkor feltételezhető, hogy Bayer Zsolt lesz az egyik első újságíró, akit a médiahatóság elmarasztal. Ha nem, akkor bebizonyosodik, hogy a törvény célja valami egészen más” - fogalmazott Kalmár a Népszabadságnak.

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Samsa
2011. január 05. 16:15
Kedves Zsolti: Ceed-KIA-Fa-Somat!
orion
2011. január 05. 13:24
"Egy kifogásolnivaló lehet mindösszesen" Most, a békés, tunya, szájhős életünkben. De akkor és ott? Miután pl Csernyi Jóska hitvallása talpig bőrkabátban az volt, ha bemész valahová, először a kézigránát, azután te! Hogy is írta Bayer, Mályuszt idézve? "„A nyugati közvélemény csak az emigráció torzító tükrében látja a magyar eseményeket. Senki nem beszél az oroszországi terrorról, senki nem emlékszik már a magyarországi vörös terrorra, mindenki csak a fehér terrorról hall.” Hát igen." Nekem erről az egész dühödt rohamról Surányi és az "Egyedül vagyunk" jut eszembe-remélve, hogy mégsem marad így.
szempontpuska
2011. január 05. 13:09
Bayer karakán, őszinte és szókimondó. Bezzeg ha Tóta W. :-) és most jöhet a kettősmércés refrén :-)))
de karatna
2011. január 05. 12:47
Még valami! Zsoltnak 150% - ban igaza van!!! Legalább valaki végre leírta!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!