Lincshangulat Nógrádban egy baleset után

2010. december 05. 12:08

Ötvenfős tömeg gyűlt össze szombat délután a Nógrád megyei Bercelen, miután két szánkózó gyerek egy kocsi alá csúszva életveszélyes sérüléseket szenvedett. Ketten egy másik autóra, illetve annak sofőrjére támadtak rá - a vezető nem szenvedett el komolyabb egészségkárosodást.

2010. december 05. 12:08

Lincshangulat alakult ki szombat délután a Nógrád megyei Bercelen, miután két szánkózó gyerek becsúszott egy arra haladó autó alá. A kislány és a kisfiú életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A baleset után egy mintegy ötven fős tömeg egyik tagja ököllel nekiesett egy autósnak, akinek semmi köze nem volt a balesethez, egy másik pedig a járművet rongálta meg. A 33 éves sofőr csak könnyű sérüléseket szenvedett.

A baleset és a támadások körülményeit a rendőrség vizsgálja, a jelenlevők közül egyet már őrizetbe is vették csoportos garázdaság vádjával. Társait egyelőre még keresik - tudta meg a Nógrádi Rendőr-főkapitányságtól a Független Hírügynökség.

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
virág andrás
2010. december 05. 23:23
Ha tényleg érdekel, gondolkodom egy-két napot, hogy tudnék segíteni. Bonyolult ügy, amit bizonyos szintig tavaly feldolgoztam, de nem akarom itt közzétenni, egyébként egy része megjelent. Én csak kipróbáltam, milyen ez a blogolás, de most felfüggesztem egy időre.
drieno
2010. december 05. 21:12
még mindig nem értem, mit keresett egy szánkó a főúton? és őszintén, mennyire lehet észrevenni, ha oldalról, mondjuk ráadásul még egy parkoló autó mögül is jön? még ha csak 30-cal megy valaki, akkor is átmehet rajta, mert egyszerűen nem is látja! pláne, ha, ahogy a hír fogalmaz "alá" csúszik... és miért is egy vétlen autóst támadtak meg? mert fehér volt? és mit keresnek addig gyerekek az utcán egyedül, amíg az elemi közlekedési és biztonsági szabályokat meg nem tanulták, alkalmazásukat be nem gyakorolták? milyen szülő az, aki kiengedi csak úgy a gyereket az utcára, anélkül, hogy megtanítaná neki, mire kell vigyáznia? egyáltalán: ki felelős a gyerekért az utcán, közterületen? és milyen közösség az, amelyik, ahelyett, hogy a kicsinyeit felkészítené a veszélyekre, a veszélymegelőző szabályokra és betartásukra, baleset után nyomban gyilkolni akar? nem inkább szégyellni kéne magukat, hogy ennyit törődnek a gyerekeikkel? hagyják, hogy a halálba játsszák magukat? nem kéne erre lépni valamit? nem kéne a vezetőikkel elbeszélgetni, és világossá tenni, hogy rossz úton haladnak? a jobbik csak azzal, hogy létrehozta a gárdát, bejutott a parlamentbe és ha nem a fideszt kezdi ekézni a kmapány hajrájában, lenyomta volna a maszopot is! előbb-utóbb lesz válasz ezekre a lincselési akciókra, vagy erre megy ki a játék? ne legyen igazam!
három elemi
2010. december 05. 19:47
Valamelyest én is ösmerem a való világ egy kicsi részét. Csak arra céloztam, hogy egyes liberális megmondóemberek tovább élezik, uszitják a cigányságot. Függetlenül attól, hogy igaza van-e a cigányságnak , vagy nincs igaza az adott témában.
küllő
2010. december 05. 18:34
Most mutatták a hiradóban az elkövetőket. Csak véletlen hogy cigányok ezek is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!