Kósa: a városok a kormány mellett

2010. december 04. 13:28

Debrecen polgármester szerint a megyei jogú városok „Magyarország motorjai”, akik együtt kívánnak működni a kormánnyal Magyarország megújítása érdekében.

2010. december 04. 13:28

Kósa Lajos, a Megyei Jogú Városok Szövetségének újraválasztott elnöke Debrecenben, a szervezet közgyűlésének zárónapján kijelentette: a 2,3 millió lakosnak otthont adó megyei jogú városok a kormányt kívánják segíteni Magyarország megújításában, a közszolgáltatások átalakításában.

A politikus szerint a megyei jogú városok gazdasági szerepvállalása nagyobb a létszámuknál mind a GDP-t, mind saját térségüket tekintve. Kósa Lajos úgy véli: ezek a városok „Magyarország motorjainak” tekinthetőek. Szita Károly kaposvári polgármester a közgyűlésen hangsúlyozta: a kormányhoz hasonlóan gondolkodnak, annak partnerei a foglalkoztatás, munkahelyteremtés, illetve munkahelymegőrzés terén.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antiviktoriánus
2010. december 04. 22:24
Bizisten hittem Kósában- bár nem vok fideszes-addig, míg 1szer egy kérdésre még 4-5 éve azt merte válaszolni, h. esetleg el tudná képzelni magát m.elnökként,mire Viktor másnap ott volt Debrecenben, vállon veregette. "Többen is alkalmasak vagyunk a posztra" mondta.Azóta a szimpatikus politikusból Szíjártó mellett a legellenszenvesebb csahos kutya lett Viktorunk láncán.
küllő
2010. december 04. 18:42
HAZUG DEBRECENI BÜDÖSBUNKÓ.
nyugalmazott tanár
2010. december 04. 14:33
Ugye, hogy ki tud egyezni az "urbán" a nép-nemzetivel? :-) :-) :-)
afterall33
2010. december 04. 14:12
Hurrá! Akkor kreáljunk mentül több mennyei jogú várost, és szárnyalni fogunk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!