MSZP-s képviselő: Menjetek a p-ba!

2010. december 21. 12:59

Varga László szocialista képviselő hangosan nehezményezte, hogy Jakab István ülésvezető berekesztette a sztrájktörvény módosításának általános vitáját.

2010. december 21. 12:59

Jakab István ülésvezető elnök kevesebb mint egy órás tárgyalási idő után hajnalban bejelentette, hogy az előterjesztő kérésére lezárja a sztrájktörvény általános vitáját. Tóbiás József szocialista képviselő javasolta, hogy akik még a vita lezárása előtt jelezték, hogy felszólalni kívánnak, azok megtehessék ezt, ám kérését Jakab elutasította.

Az elutasítást Varga László MSZP-s képviselő menjetek a picsába felkiáltással vette tudomásul. A fideszes Kontur Pál, majd a Fidesz frakcióvezetője is bocsánatkérésre szólította fel Vargát, aki elnézést kért, de jelezte, hogy közbeszólása tartalmát továbbra is fenntartja. „Elég szemétség volt erre az évre” - fogalmazott a képviselő a történtek kapcsán.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kunciaan
2010. december 22. 09:54
" Eztaparasztot " Szanyikapitány
biolany
2010. december 21. 20:05
ezeka zzemberek! hát ha még falusi kocsmába mennének országgyűlni!
bmucsai
2010. december 21. 17:20
Ma több helyen kell leírnom. A seprű, a lapát és a különféle tisztítószerek nem demokratikus eszközök a kosz és szemémét szempontjából. Nézd meg a WC tisztító reklámokat, mielőtt temeted a demokráciát!
Öreg
2010. december 21. 17:07
Mélyen tisztelt" Balfácán" Nem láttam az esetet és a Varga névről a testvérpár jutott az eszembe, akik közül az egyik miniszter volt, a másik a MSZOSZ elnöke. Ő az, aki a TV-ben -mellőzöttsége okán- még a sztrájk lehetőségét sem vetette el. Igaz, ettől távol fogja magát tartani, mert a monopolcégek -politikai indittatásu - sztrájkot egyáltalán nem , de általában semmilyen sztrájkot nem kezelnek barátságosan. Pedig ok lenne rá:pl. a ki nem fizetett tulórák, a próbaidős felmondások, a hétvégi tulórapótlék lenyelése és az elbocsátások. De ezek az események- nem lévén politikai tartalmuk- a baloldali szakszervezeti vezetők aktivitását nem váltják ki. Ezért a hazai szakszervezetek - beleértve Gaskóékat is- a mai formájukban a legfeleslegesebb szervezetté váltak. Egyébiránt pedig az emlékezet frissitésére: Orbán azt mondta Antallnak, hogy a kormány hazudik. Ezt azóta a parlamentben minden párt mindenkire kiterjesztette és nem ezt tekintem ordináré beszédnek. A korom egyébként a nevemnek megfelel és a környezetemben-ahol volt ráhatásom- a káromkodó beszédet soha nem türtem meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!