Profilt vált a Malév-vezér?

2010. november 09. 13:40

Jelenleg a Malév gépeinek vezetéséhez szükséges vizsgákat teszi le Martin Gauss, lehetséges, hogy a jövőben pilótaként folytatja karrierjét - írja a Magyar Hírlap.

2010. november 09. 13:40

Martin Gauss, a Malév vezérigazgatója a Magyar Hírlap szerint úgy próbálja megkerülni az állami cégek vezetőinek bérplafonját, hogy munkaköri leírásába a repülőgép-vezetést is felvenné. Nincs tisztázva, hogy a pilótaképzést a cég, vagy a vezérigazgató fizeti-e.

A lap értesülései szerint lehetséges, hogy Martin Gauss kizárólag pilótaként képzeli el jövőjét, akár más légitársaságnál is. A Malév szerint Gauss érvényes szakszolgálati engedéllyel rendelkező pilóta, jelenleg a Malév-gépek vezetéséhez szükséges vizsgákat teszi le. A Magyar Hírlap úgy tudja, Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter hamarosan megvonhatja a bizalmat a cég vezetőjétől.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!