Nem számolhatják fel Ferihegyet

2010. november 12. 17:40

Az írásos felszólítás hiányára hivatkozva utasította el a Fővárosi Bíróság a Zóna Taxi felszámolási kérelmét.

2010. november 12. 17:40

Érdemi vizsgálat nélkül utasította el a Fővárosi Bíróság a Zóna Taxi által benyújtott kérelmet a Budapest Airport felszámolására. A taxisok a végzés ellen 15 napig fellebbezhetnek. A bírói indoklás rámutat, hogy a taxivállalat nem szólította fel írásban tartozása kiegyenlítésére a BA-t.

A két cég viszonya nem mondható jónak: a BA október 7-én közölte, hogy felmondta az eddigi megállapodást a Zónával, és új  tendert írt ki a repülőtérről üzemelő taxiszolgáltatásra, s több, a budapesti taxis piacon jelenlévő céget hívott meg arra. A Zóna Taxi résztulajdonosa a rendőrségen is megtámadta a Budapest Airport taxitenderét. Szerinte a reptérüzemeltető jogtalanul járt el, amikor előzetes tárgyalásokat folytatott más fuvarszervezőkkel.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!