Karlovy Varyban találkoznak a visegrádi államfők

2010. november 04. 12:15

Pénteken és szombaton Csehországban találkoznak a visegrádi országok elnökei. Schmitt Pál szlovák, lengyel és cseh partnerével is folytat kétoldalú megbeszélést.

2010. november 04. 12:15
Václav Klaus cseh elnök meghívására a találkozón részt vesz Bronislaw Komorowski lengyel, Schmitt Pál magyar, valamint Ivan Gašparovič szlovák államfő. Az elnökök pénteken és szombaton két ülést tartanak, ezeken a közép-európai régiót érintő időszerű nemzetközi kérdéseket vitatják meg.
 
Schmitt Pál pénteken este szlovák, szombaton délelőtt pedig lengyel és cseh partnerével folytat kétoldalú eszmecserét. Szombaton délben az államfők közös sajtóértekezleten tájékoztatják a nyilvánosságot a megbeszélések eredményéről.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemértem
2010. november 04. 15:04
1. mégis mit tudsz te a szlovák vagy cseh államfőről? 2. Schmitt Pál volt ep-alelnök, teljesen jó külkapcsolatai vannak, zárójelben még olimpikon. kezd nagyon elegem lenni ezekből az elvtelen b*szogatásokból, lehet, hogy a Scmitt egy karrierista fideszes pártember - és akkor mi a f*sz van?? örülj, hogy legalább egy irányba megy a kormány és a köztársasági elnök diplomáciája. vagy esetleg visszasírod a gyurcsányi (nemlétező) küldpolitikát?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!