Farkas vállalja szavait

2010. november 17. 20:44

A roma támogatásokért felelős miniszteri biztos a róla szerdán nyilvánosságra került hangfelvétel „minden szavát és kijelentését” vállalja.

2010. november 17. 20:44

Farkas Flórián, a roma támogatásokat felügyelő miniszteri biztos az MTI megkeresésére kijelentette: a róla szerdán nyilvánosságra került hangfelvétel minden szavát vállalja. „Úgy gondolom, hogy a roma támogatások korábbi kifizetési gyakorlatával nemcsak én, hanem a cigány és nem cigány közvélemény is mélyen egyetért” -tette hozzá a politikus.

A Lungo Drom elnöke a hangfelvételen egy új kisebbségi finanszírozási rendszerről beszél, melynek ő lesz a felügyelője, és az átláthatóság érdekében nem alapítványok kapják majd a támogatásokat. Farkas Flórián szerint a pénzek szétosztásáért ő és megbízottjai felelhetnek majd.

 

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Geczy Zsolt
2010. november 18. 11:32
Az egész társadalomnak fel kellene szólalnia már azért, hogy nyelveket beszélő, diplomás és modern romákkal dolgozzon együtt a mindenkori kormány. Húsz éve nem sikerül - és ezért fulladunk bele a cigányügybe. Hogy értsétek: engednétek, hogy olyan ember operáljon meg titeket, aki 7 osztályt végzett el az általánosban? Na, az összes eddigi kormány ezt engedte eddig.
habarcs123
2010. november 18. 10:59
Farkas Flórián ugyanolyan bűnöző mint a többi cigány.Volt már elítélve is.Már megint kecskére bízzák a káposztát?
cinciri
2010. november 18. 10:29
lesz e lopás? Biztos. Ezzel együtt viszont a központosított rendszer még mindig könnyebben ellenőrizhető, így a közpénzek a valós célra való elköltésének százalékos aránya, várhatóan emelkedni fog. Nincs tökéletes ember, de tán az ilyen "egyben elbulizzuk az alapítványi pályázati pénzt, gyereknyaraltatás címén" c. projektek száma is a kritikus tömeg alá süllyed. Ezzel meg már csak nyerünk. Enny.
kulalak
2010. november 18. 04:26
Ez lesz a vege a 'kovetkezmenyek nelkuli orszagnak'. Vallalja a felelosseget aztan vagy mennybe megy vagy belebukik. Most nevesitve van. Hajra Farkas Florian. En drukkolok a sikerert mert a maszop ostoba es kisstilu szarkenesebol mar elegem volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!