Változások a GVH-nál

2010. október 27. 19:31

Lemondott a Gazdasági Versenyhivatal két elnökhelyettese. Nagy Zoltán elnök Horváth Zoltán és Tóth András kinevezésére tett javaslatot.

2010. október 27. 19:31

Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője szerdán közölte: lemondott a Gazdasági Versenyhivatal két eddigi elnökhelyettese. Nagy Zoltán elnök a kormányfőnek javaslatot tett Horváth Zoltán és Tóth András elnökhelyettesi kinevezésére.

A szóvivő elmondta: Orbán Viktor arra kérte Kövér László házelnököt, hogy még a héten megtörténjen a két jelölt gazdasági bizottsági meghallgatása. Amennyiben Horváth és Tóth sikeresen túl lesz ezen, a miniszterelnök javaslatot tesz kinevezésükre az államfőnek.

Tóth András ügyvéd és egyetemi adjunktus, aki 2002 és 2007 között már dolgozott a GVH-nál. Horváth Zoltán jelenleg az Állami Számvevőszék számvevő tanácsosa, ám a kilencvenes évektől dolgozott az agrárminisztériumban és a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumában is.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!