Újabb bizonyíték Budaházy ellen

2010. október 25. 10:51

Bizonyító erejű felvétel jutott a Hír TV birtokába a Magyarok Nyilairól és Budaházy Györgyről.

2010. október 25. 10:51

Rendőrségi felvétel került a Hír TV birtokába, amelyen az látható, hogy a Magyarok Nyilai szervezet tagjai futball-labdába rejtett robbanóanyagot vesznek át, és kocsijuk csomagtartójába teszik, majd egy parkoló járműhöz mennek.

A terrorszervezet tagjai három szocialista politikus házánál akartak bombát robbantani még 2009 áprilisában. Az akció előtt a merénylők egy érdi bevásárlóközpontnál találkoztak. Az ügyészség szerint a parkoló járműben maga Budaházy György ült, aki a gyanú szerint a támadássorozat kitervelője volt. A hatóság terrorcselekményekkel, és emberölési kísérlettel vádolja Budaházyt – aki eddig következetesen tagadott.

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karcsi75
2010. október 26. 10:41
Érdekes ezeket a felvételeket miért nem törölte le a rendőrség mint a Kulcsár Gyurcsányi Taxis Gyuszi........ esetében?
pedansa
2010. október 26. 08:34
Ha eddig nem volt elég bizonyíték, hát talált a hir tv. Ők a "megtalálók". Csak azt nem tudom, a választások előtt miért fogadták szívükbe olyan nagyon, vagyis értem. Csintalan meg a megverése óta "kómába ül" a betelefonálós műsorába. Szegény ember semmire nem mer reagálni, mert nem tudhatja melyik oldalról jön ismételten a pofon.
Kaducsa
2010. október 25. 20:58
Mi lenne, ha Budaházi összeházasodna Gerébbel?
röviden
2010. október 25. 20:54
Erős kételyeim vannak. És csak erősödnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!