Orbán: Nem lesznek kilakoltatások

2010. szeptember 28. 14:48

Orbán Viktor hétfőn Szarvason járt, ahol a Békés Megyei Hírlapnak elmondta: nem csak azoknak segítenek, akik devizában vették fel a lakáshitelüket, hanem azoknak is, akik forintban. A kormányfő ma Tatabányán azt ígérte, hogy a nyugdíj mindenképpen követi majd az inflációt. A kormányfő szerint Tatabányának is az az érdeke, hogy ne maradjon ki a változásból.

2010. szeptember 28. 14:48

A Szent Borbála kórház bővítését és új munkahelyeket ígért Tatabányán Orbán Viktor. A kormányfő szerint Tatabányának is az az érdeke, hogy ne maradjon ki a változásból és a leendő városvezetés az emberek érdekében jó együttműködést tudjon kialakítani a kormánnyal.

Orbán Viktor egy idős hölgy kérésére elmondta: biztosan lesz nyugdíjemelés, „mert amit vállaltunk, hogy a vásárlóérték nem csökkenthet, azt betartjuk és az inflációval mindenképpen meg kell emelni”. A miniszterelnök a kormány eddigi intézkedéseiről is kérdezte az embereket, akik az elszámoltatást, az adócsökkentést és a bankadót tartották pozitívnak, és elvárják a kormánytól, hogy megoldást találjanak a Vértesi Erőmű problémájára.

A kormányfő hétfőn Szarvason járt, ahol a Békés Megyei Hírlapnak elmondta: a devizahitelesek megsegítése az áruhitelekre - beleértve a gépjárműhiteleket is - nem terjed ki, de a lakáshitelüket forintban törlesztők számára is segítséget nyújt majd a kormány. Mint fogalmazott, azoknak tudnak segíteni, akiket az a veszély fenyeget, hogy fedél nélkül maradnak. „Döntöttünk: Magyarországon nem lesznek kilakoltatások, és ezt meg kell érteniük a bankoknak is” - jelentette ki Orbán Viktor.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2010. szeptember 28. 18:43
Ugyanezt a mesét előadta az alcsúti az áprilisi választások előtt is. Azóta annyit tettek értük, hogy a debreceni nagyokos, meg szíjrágó szakértő okos nyilatkozataival húztak mégegyet a nyakukon. Lufik-lufik lufik.
kesztió
2010. szeptember 28. 17:42
Vajon elektromos ablakemelő van-e az ablakon? Mert ha igen, egy gombnyomással oda lehetne csípni Viktor karját.
szonja91
2010. szeptember 28. 17:20
Hát igen, és akkor ezek után mondjanak rá bármi rosszat...
Senior
2010. szeptember 28. 16:47
Ilyet már hallottunk: "Nem lesz gázár-emelés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!