Nem vallott Raffael

2010. szeptember 13. 19:19

Raffael Sándor nem tett vallomást hétfőn a Veszprém Megyei Bíróságon tárgyalt Cozma-per során. A Cozma-ügy elsőrendű vádlottja fenntartotta a rendőrségén tett vallomását, amelyben tagadta bűnösségét és azt, hogy ő szúrta volna meg Marian Cozma kézilabdázót.

2010. szeptember 13. 19:19

Megkezdődött hétfőn az Cozma-ügyben emberöléssel, életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletével, bűnpártolással vádoltak pere a Veszprém Megyei Bíróságon. Az elsőrendű vádlott Raffael Sándor nem kívánt a bíróság előtt vallomást tenni, így a korábbi, rendőrségen tett vallomásait idézte Németh Balázs bíró.

A Veszprém Megyei Bíróság 29 tárgyalási napot tűzött ki a Cozma-ügy tárgyalására. A Cozma-ügyben garázdaság miatt 25 ember állt már bíróság előtt.

2009. február 8-án Veszprém belvárosában, egy lokál előtt halálos késszúrás érte a város kézilabdaklubjának beállósát, Marian Cozmát.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyuszika
2010. szeptember 14. 16:12
Én azt alkalmaznám, hogy ha nincs meg a tényleges elkövető, akkor az összes vádlott egyetemlegesen felel,szóval mindegyikőjük ugyanannyi szabadságvesztés-büntetést kapna. Szerintem három percen belül ujjal mutogatnának egymásra a cigók hogy ki is szúrt valójában!
miloka
2010. szeptember 13. 21:31
A bűntettét kb. annyira tudja letagadni, mint a származását.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!