Újrázik a kormánypárti polgármesterek kétharmada

2010. augusztus 30. 11:50

Akik nem indulnak, vagy kormányzati szerepet kaptak, vagy megromlott a pártjukkal való viszony. Az összes kormánypárti polgármester újrázik a fővárosban, de elindul Debrecenben Kósa Lajos, Hódmezővásárhelyen pedig Lázár János is.

2010. augusztus 30. 11:50
A nagyobb városok hivatalban lévő Fidesz-KDNP-s polgármestereinek mintegy kétharmada újraindul ősszel- akik nem teszik, azok vagy kormányzati szerepet kaptak, vagy megromlott a viszonyuk pártjukkal. Budapesten a kilenc kormánypárti kerületi polgármester mindegyike újból elindul a posztért, de újra jelölik Pécsen Páva Zsoltot, Hódmezővásárhelyen pedig Lázár Jánost is. Debrecenben ismét Kósa Lajos indul, Edelényben pedig Németh András jelenlegi alpolgármester lesz Molnár Oszkár kihívója. 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Darth Péter
2010. augusztus 30. 12:51
Sajnos továbbra is halmozzák a a pozíciókat. Miért csak ilyen kevesen látják, hogy ez így nem működhet tovább? Ne mondja senki, hogy mindenhol kellőképpen helytállnak! Kedves fidesz szimpatizánsok! A parlamenti fideszes képviselők döntő többsége álláshalmozó. Jól van ez így? Nem csoda, hogy nem csináltak semmit az utóbbi 8 évben. Lehet, hogy egy kerületet vagy várost el tud némelyik vezetni, de az ne üljön be a parlamentbe!
bogyo01
2010. augusztus 30. 12:09
ha jól végezték munkájukat, akkor megérdemlik! mondjuk a címhalmozással nem értek egyet (POLGÁRMESTER ÉS OGY. KÉPVISELŐ!)!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!