Nincs bevétel az online szerencsejátékból

2010. augusztus 09. 07:23

Mivel az internetes szerencsejátékokat törvény tiltja Magyarországon, ezért az állam nem is részesülhet annak bevételeiből. Egy szakértő szerint éves forgalmuk már 50-60 milliárd forint körül van. a Bajnai-kabinet már indított egy vizsgálatot ez ügyben.

2010. augusztus 09. 07:23

Nem részesedik a költségvetés az internetes szerencsejátékok, online fogadóirodák forgalmából, mivel ezek működését törvény tiltja Magyarországon - írja a hétfői Népszabadság. A korlátozás ellenére az adóparadicsomokban bejegyzett vállalkozások gond nélkül működnek, és egy szakértő szerint éves forgalmuk már 50-60 milliárd forint körül van.

A Népszabadság úgy tudja: a Bajnai-kabinet utolsó hónapjaiban a Pénzügyminisztériumban el is indult egy vizsgálat ez ügyben. A Nemzetgazdasági Minisztérium egyelőre nem adott választ arra, várható-e új szabályozás ezen a területen.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Shulc
2010. augusztus 09. 08:30
Nagyon jó, hogy nincsenek megadóztatva. AZ ÁLLAM rossz felügyelő. Hagyjuk csak bélén a bankokat, biztosítókat és a kaszinókat, majd a PIACI önszabályozó mechanizmusok elintézik a gondokat! Azon meg nagyot röhögtem, mikor a balfasz mtv1 a vb idején a bwin reklámjait nyomatta... szerencsétlen faszok vagyunk, ez az igazság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!