Malév-vezérnek választották: meglepődött

2010. augusztus 26. 15:46

Utólag értesült megválasztásáról a Malév javasolt igazgatósági elnöke, Winkler János. Arra a kérdésre, hogy igazgatósági tagként miért nem értesült a fejleményekről korábban, nem tudott válaszolni. Winkler azután foglalhatja el új pozícióját, hogy a tisztséget csupán egy hónapig viselő Urbán László lemondott arról.

2010. augusztus 26. 15:46

Winkler Jánost választották meg a Malév igazgatóságának elnökévé. Ezen legjobban maga az üzletember lepődött meg: elmondta, hogy előzőleg nem tudott jelöltségéről. Az újságíró érdeklődésre, hogy igazgatósági tagként miért nem szerzett tudomást az előterjesztésről, Winkler nem tudott választ adni, mint ahogy arra a kérdésre sem, hogy mik a légitársasággal kapcsolatos tervei.

Urbán László, a Malév csupán egy hónappal korábban megválasztott igazgatósági elnöke augusztus 26-i hatállyal mondott le tisztségéről. Döntését azzal indokolta, hogy a poszttal járó elfoglaltság több, mint amit eredetileg feltételezett és így azt nem tudta összeegyeztetni az EBRD-ben betöltött igazgatótanácsi tagságával.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kettes
2010. augusztus 26. 17:35
Egyszer majd kérünk magától valamit, Pelikán elvtárs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!