Gyurcsány és Bajnai is beperelte Budait

2010. augusztus 12. 15:27

Jogi úton akar a szocialisták két volt kormányfője elégtételt venni Budai Gyula miniszterelnöki biztoson, aki szerint dokumentumok igazolják bűnösségüket. Eközben az LMP parlamenti vizsgálóbizottság felállítását akarja elérni az ügyben.

2010. augusztus 12. 15:27

Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc korábbi kormányfő is beperelte Budai Gyula miniszterelnöki megbízottat. A politikusok kétrendbeli rágalmazás és személyiségi jogaik megsértése miatt fordultak bírósághoz annak kapcsán, hogy Budai György július 28-án azt állította: dokumentumok igazolják, hogy Sukoró ügyében Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc volt kormányfők hamisan tanúskodtak az ügyészség előtt.

A Lehet Más a Politika is reagált a Sukoró-ügy legújabb fejleményeire: a párt frakcióvezető-helyettese, Karácsony Gergely közölte, hogy pártja kezdeményezni fogja egy országgyűlési vizsgálóbizottság felállítását a tervezett kaszinóberuházás kivizsgálására, amint megkezdődik az őszi ülésszak.

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lion
2010. augusztus 12. 20:34
Kurva gyenge próbálkozás ez a Pojácától és haverjától. Ennyit tudnak, ennyit érnek, ennyi a tehetségük.
küllő
2010. augusztus 12. 20:34
Érdekes, ha valaki rosszat mer itt írni OVről, esetleg kétségbe meri vonni hogy tud a vizen járni, akkor az rögtön komcsi, zsidó, cigány, hazug, tolvaj , áfacsaló, enyveskezűhasználtautónepper.
drienovác
2010. augusztus 12. 20:32
ez nem semmi, budai tehet mindenről, mert előásta a dokumentumokat.... gy és b nem tanúskodott hamisan, csak éppen nem emlékeztek, mit írtak alá, meg mit mondtak a nemzeti vagyonkezelő vezetőjének, írásban, mert a szóbeli utasításra nem volt hajlandó a telekcserére...
Tikva
2010. augusztus 12. 20:26
"Kapaszkodj Mardel ,jön a kanyar"....a sarokba szorított nyomorultak harapni szeretnének ,de 8 év alatt a fogaikat végleg elveszítették....Gy.F., B.Gy. Idő van!!! Emlékszünk rátok,minen mozdulatotokra,tettetekre....érkezik munkátok gyümölcse...noha fanyar is lesz...meg fogjátok enni....hja ,vagy dobjak még nektek egy Bélást?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!