Gyurcsány mindenről tudott?

2010. augusztus 11. 15:10

A Zuschlag-ügy másodrendű vádlottja, Lados István kitart amellett, hogy Gyurcsány Ferenc értesült a törvénysértő pályázatokról. Zuschlag János korábbi személyi titkára elmondta: úgy döntött nem fellebbez, hanem bevonul két évre a börtönbe.

2010. augusztus 11. 15:10

Zuschlag János volt személyi titkára, Lados István továbbra is kitart korábbi állítása mellett, miszerint Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök tudott Zuschlagék pályázatairól. Lados  a TV2 reggeli műsorában közölte, hogy visszavonja fellebbezését és leüli az első fokon kiszabott két évnyi börtönbüntetést.

A többrendbeli csalásban közreműködő, másodrendű vádlott elmondta, annak ellenére döntött így, hogy korábban esélye volt vádalkura is. A tárgyalás során ugyanis terhelő vallomást tett több MSZP-s politikusra, többek között Arató Gergelyre és Lamperth Mónika egy közeli munkatársára, Lusztig Péterre is. Gyurcsány Ferenc érintettségét pedig egy hangfelvétellel akarta alátámasztani.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hogyne
2010. augusztus 12. 17:50
Ez az ember elmebeteg, biztos, hogy mindenről tudni akart maga körül.
Jancsipapa
2010. augusztus 11. 19:03
HA VALAKIT UTASÍTOK VALAMIRE PERSZE,HOGY TUDOK RÓLA!
gilyanpeter
2010. augusztus 11. 17:10
Az a baj, hogy ezt nem lehet majd bizonyítani.
hori77
2010. augusztus 11. 16:29
gyurcsánynak a börtönben a helye!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!