Egy hónap után távozik Urbán

2010. augusztus 24. 16:55

Lemondott a Malév igazgatóságának elnöki posztjáról Urbán László.

2010. augusztus 24. 16:55

Urbán László azzal indokolta a lemondását, hogy a kinevezése óta eltelt egy hónapban kiderült számára: a pozícióval járó elfoglaltság jóval több, mint amit eredetileg feltételezett, és ezért az nem egyeztethető össze az EBRD-ben betöltött igazgatósági tagságával - írja az MTI.

A Malév választott testületeinek tagságát, az igazgatóságot és a felügyelő bizottságot szinte teljes egészében kicserélték a 2010. július 23-án tartott rendkívüli közgyűlésen. Akkor választották öt évre az igazgatóság elnökévé Urbán Lászlót Kamarás Zoltánnak, az MNV képviselőjének helyére.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nagyapo
2010. augusztus 25. 09:48
Hát, még mindig tovább volt Malév-elnök, mint pénzügyminiszter-jelölt :-)
vizipipa
2010. augusztus 24. 22:31
Most már látja mihez kéne a neve és nem adja.
gilyanpeter
2010. augusztus 24. 17:23
Inkább rájött, hogy azt a romhalmazt ő sem tudja rendbe rakni. Amúgy elmagyarázhatná nekem valaki, hogy miért is kellett privatizálni. Az mszp biztosan jól jött ki belőle.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!