Menesztették a Zrínyi rektorát

2010. július 21. 18:09

Megszüntették a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem rektorának munkaviszonyát. Szabó János februárban került előzetes letartóztatásba.

2010. július 21. 18:09

A Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem rektorát még februárban helyezte előzetes letartóztatásba a Budai Központi Kerületi Bíróság, befolyással üzérkedés gyanúja miatt. Júniusban azonban mind a rektor, mind az ügyben érintett cég vezetője, Dejcző László előzetes letartóztatását megszüntették, és lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el.

Szabó János rektori megbízása egyébként is lejárt idén nyáron. A posztra pályázatot írtak ki, azonban Hende Csaba honvédelmi miniszter július 1-jei hatállyal Deák János nyugállományú vezérezredest, a Honvédelmi Minisztérium miniszteri tanácsadó testületének elnökét bízta meg a ZMNE miniszteri biztosi teendőinek ellátásával.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senior
2010. július 21. 20:30
Februárban letartóztatták és most rúgták ki... Szerencsétlen balfasz rendőrt, aki keres nettó kilencvenet és elcsábul a gyorshajtó 10 rugójától, azonnal kib@sszák. Vajon fizetése hány százalékát kapja ez a szabó a jogerős ítéletig?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!