Meghirdették a pótfelvételit

2010. július 28. 16:16

Nyilvánosságra hozták a pótfelvételi lehetőségeket: körülbelül 400 szakon hirdettek meg költségtérítéses képzéseket. Jelentkezni augusztus 10-ig lehet, a ponthatárok pedig augusztus 27-én derülnek ki.

2010. július 28. 16:16

Meghirdették a pótfelvételi lehetőségeket: több mint 400 szakon mintegy 2500 költségtérítéses finanszírozási formában meghirdetett képzés közül választhatnak a diákok. A felvi.hu-n közzétett tájékoztatóban kiemelik, hogy csak azok jelentkezését fogadhatják el, akik az általános eljárásban nem adtak be jelentkezést, vagy jelentkeztek ugyan, de nem nyertek felvételt egyetlen felsőoktatási intézménybe sem. Lényeges információ, hogy ebben az eljárásban csak egy intézménybe és egy képzésre lehet jelentkezni.

Az általános eljáráshoz hasonlóan a pótfelvételi eljárásban is elektronikusan, vagy a jelentkezési lap kitöltésével postai úton nyújtható be a jelentkezés. Az eljárásra külön dokumentum készült, amelyet a képzéseket meghirdető felsőoktatási intézményekben, valamint az Educatio ügyfélszolgálatán lehet beszerezni. A jelentkezés határideje 2010. augusztus 10., a ponthatárokat pedig augusztus 27-én állapítják meg.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!