Kirúgják Borovszky Tímeát

2010. július 22. 19:00

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium nem kívánja foglalkoztatni Borovszky Tímeát. Ezt azután közölte a tárca, hogy a Magyar Nemzet megírta: a vesztegetés miatt elítélt főosztályvezető státusban van.

2010. július 22. 19:00

A társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár, Balog Zoltán által közleményben az áll: az államtitkárság elindította a korábbi Oktatási és Kulturális Minisztérium Esélyegyenlőségi Főigazgatóságát vezető Borovszky Tímea munkaviszonyának megszüntetését. Az államtitkárság nem kívánja foglalkoztatni a korábbi főosztályvezetőt.

A Magyar Nemzet csütörtökön írt arról, hogy a vesztegetés miatt elítélt, állásából tavaly felfüggesztett főosztályvezető, továbbra is kapja csaknem 600 ezer forintos havi fizetését is, noha tavaly március óta nem végezhet munkát. Borovszky Tímea a roma diákok felzárkóztatásáért volt felelős esélyegyenlőségi főigazgatóként.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
red label
2010. július 23. 10:03
A libsibolsi bagázs 101. bűne. Sittre velük.
Öreg
2010. július 22. 20:26
Ha marad az MSZP, még vagy 5 évig- a biróságok itélkezési gyorsaságát ismerve- felvenné a pénzt. Naná, nagyon is, hisz nem biztos, hogy a feljebbviteli döntést hoz, hanem ujra kezdeti az ügyét. A tények hiába tények, az ártatlanság vélelme ugyebár.... Nem hallottam arról, hogy az ártatlanság vélelme megilletné- a jogerős birósági döntésig- Budaházyt./Függetlenül a majdani döntéstől./
bőröndhal
2010. július 22. 19:34
Arról mit tudni, megkapta a jogos úgy 60-havi végkielégítését? Mert ha nem, az már antidemokratikus.
Fiona1
2010. július 22. 19:10
Mi az, hogy már másfél éve nem végez munkát, s mégis kapja a fizetését?? Pisztikével eszt isz vissza kellene fiszetettni, a pogácák árával együtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!