Befagyasztották a pátyi beruházást

2010. július 19. 13:15

Nem épül meg a golffalu, miután az önkormányzat visszavonta a szabályozási tervet. Páty határába egy golfpálya és üdülőközpont, hotel és egy 1800 lakásos lakópark épült volna fel.

2010. július 19. 13:15

A pátyi önkormányzat visszovonta azt az építési szabályozási tervet, amely lehetővé tette volna a beruházást. A beruházó Grupo Milton nem tudta határidőre megszerezni azokat a földeket, ahol az 1800 lakásos lakópark megépült volna. Legközelebb az önkormányzati választások után kerülhet újra szóba a golffalu megépítése.

A beruházás előfeltétele volt a helyi építési szabályzat (hész) módosítása, amely július 15-én lépett volna hatályba, de csak akkor, ha a befektető meg tudja szerezni az építkezéshez szükséges földeket. Ezzel vált volna lehetővé, hogy Páty határába egy golfpálya és üdülőközpont, hotel és egy 1800 lakásos lakópark épüljön, lényegében megduplázva Páty lakosságát.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dávid
2010. július 19. 14:26
idevág: "Divat a demokráciát félteni. Hát had tegyem én is ezt. Félek, hogy elszámoltatás nélkül egy teljes generációban irtódik ki ismét a demokratikus jogállamban való hit. Szerintem ma a teljes választók között legalább 50% + 1 szeretné, ha lenne elszámoltatás. Megkockáztatom, hogy talán még a 2/3-adot is túlszárnyalná a számuk." http://elmondo.blog.hu/2010/07/19/ne_legyen_leszamolas
zoli 29
2010. július 19. 13:32
Nem vagyok pátyi, de az alapján amit az ügyről a sajtóban olvastam, örülök, hogy így alakult. Ennek viszont nem: "Legközelebb az önkormányzati választások után kerülhet újra szóba a golffalu megépítése."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!