Vége a Vidám Parknak?

2010. május 28. 13:14

Két cég is felszámolási eljárást kezdeményezett a Vidám Park ellen, mert a cég nem fizette ki tartozásait. Állítólag már ezt a szezont is csak önkormányzati segítséggel képesek végigvinni.

2010. május 28. 13:14

Persányi Miklós elmondása szerint szükséges lenne döntést hozni a Vidám Park sorsáról, hiszen az intézmény idén is bevételcsökkenést és veszteséget tervez. Tavaly ugyanebben az időszakban már 75 ezres látogatószámnál jártak, ma ez csak 40 ezret tesz ki.

A vurstli ellen két cég is felszámolási eljárást kezdeményezett, mert nem lettek kifizetve a tartozások. Mindeközben - egyes pletykák szerint - az igazgató 66 milliós túlköltekezés mellett kapott 10 milliós szolgálati kocsit.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2010. május 30. 10:22
Na pont ez az, az üzletág, amit nagyon gyorsan privatizálni, kellene a kórházak és az EÜ. helyett. Biztosan jót tenne , egy befektető megjelenése a történetben.
gyula
2010. május 29. 21:30
" A tervezett gazdasági ügyletről azt mondta: arra tettek javaslatot, hogy két játékot - az óriáskereket és a Top Spin nevű játékot - 150 millió forintért értékesítenek, azután négy év alatt visszabérlik azokat. Ez a tranzakció 70 millió forint likvid forrást jelentett volna a Vidámparknak. Ez a megoldás átmeneti finanszírozásra alkalmas, a magánszférában bevett technika, s játékok nem kerültek volna el a Vidámparktól - jegyezte meg. " Tájékoztatásul közlöm , hogy a belépő 4700 forint , ezenkivül a játokokra fizetni kell ...
miloka
2010. május 29. 21:13
Egy alapos vizsgálat majd kideríti, hogy u.az az eset forog fent, mint a BKV-nál.
gyula
2010. május 29. 21:09
Persányi miklós elmondása szerint ..... Jajólvan megnéztem ki ez a Percsányi : Tagja volt a második gyurcsány kormánynak ..... Mindent értek . http://hu.wikipedia.org/wiki/Pers%C3%A1nyi_Mikl%C3%B3s
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!