Ujhelyi parlamenti alelnök lesz

2010. május 10. 15:43

Szabó Vilmos és Puch László lesz az MSZP két frakcióvezető-helyettese, döntött a szocialisták képviselőcsoportja. A parlamenti alelnöknek Ujhelyi Istvánt jelöli a párt.

2010. május 10. 15:43

Mesterházy Attila, leendő szocialista frakcióvezető hétfőn délután jelentette be, hogy parlamenti alelnöknek a párt Ujhelyi Istvánt jelöli. Mesterházy két helyettesének Puch Lászlót és Szabó Vilmost választották, a frakcióigazgató pedig Tóbiás József lesz. Parlamenti jegyzőnek a csoport Göndör Istvánt és Nyakó Istvánt jelöli.

A frakcióvezető azt is elmondta, hogy a Fidesz-KDNP által javasolt hat ellenzéki vezetésű állandó parlamenti bizottságból három elnöki pozíciójára tartanak igényt: a költségvetési, a foglalkoztatáspolitikai és a külügyi bizottságot vezetnék. De az MSZP biztosra megy, ha valamelyiket ezek közül nem kapnák meg, akkor negyedik bizottságként az újonnan felálló fogyasztóvédelmi bizottságra is igényt tartanak.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2010. május 10. 18:27
A megújulás jegyében: maradnak a régi, jól bevált etársak!! :)) Amúgy az a bunkó ( már elnézést a kifejezésért) Nyakó az érettségijével igen sokra vitte. Újhelyi meg addig lesz alelnök, míg Cusi ki nem nyitja a száját és nem kezd el csicseregni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!