Bajnai és Orbán is beszédet mond az alakuló ülésen

2010. május 10. 10:53

A Legfelsőbb Bíróság elutasította az OVB mandátumkiosztásról szóló határozata elleni felülvizsgálati kérelmet, így május 14-én, pénteken megtarthatja alakuló ülését a parlament.

2010. május 10. 10:53
A Legfelsőbb Bíróság hétfőn vizsgálat nélkül elutasította az országos listás mandátumok kiosztásáról szóló Országos Választási Bizottsági határozat ellen benyújtott felülvizsgálati kérelmet. Jogorvoslatnak nincs helye, így az áprilisi országgyűlési képviselő-választás eredménye jogerős. A Köztársasági Elnöki Hivatal korábban jelezte, Sólyom László május 14-re hívja össze az Országgyűlés alakuló ülését.
 

Az ülésen beszédet mond Sólyom László köztársasági elnök, Bajnai Gordon volt és Orbán Viktor leendő miniszterelnök is beszédet mond, a pártok megalakítják a frakciókat, valamint a Ház tisztviselőit is megválasztják. 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szenzor
2010. május 10. 13:57
Bajnai: - Nincs csontváz, jó helyzetben az ország. Orbán: - Tele van csontvázakkal a szekrény, az ország romokban.
zoli 29
2010. május 10. 10:59
Mondanám, hogy szerencsére utoljára kell hallgatnunk Gordon bölcsességeit, de nyilvánvalóan nem így van. 2-3 havi rendszerességgel fogjuk majd viszontlátni független gazdasági szakemberként a Népszabadság és a Népszava hasábjain, az ATV-ben és Krizsó Szilvia vendégeként.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!